Hoppa till huvudinnehåll SRAT Logga in Bli medlem

Karriärstöd

Är det dags för nästa steg? Oavsett om du är yrkesverksam och vill byta riktning eller student som är på väg ut i arbetsmarknaden så kan du vända dig till oss. SRAT Karriär hjälper dig och ger dig möjlighet att utvecklas just där du är. Hör av dig: karriar@srat.se.

Ska du söka nytt jobb?

Staplar

SACO Lönesök

Saco Lönesök är ett bra verktyg för dig som vill jämföra andra akademikers löner. Statistiken grundar sig på över 300 000 medlemmar och är Sveriges största databas för akademikerlöner! SRAT har också tagit fram egen statistik utifrån denna, för vissa yrkesgrupper.

Läs mer här

Läs mer

Cowrite

Du kan även ta hjälp av cowrite när du ska skriva ditt CV och personliga brev. Breven blir välskrivna, professionella och anpassade till tjänsten du söker. Kostnadsfritt för dig som är medlem!

Du hittar mer info och hur du startar ditt konto här

Ny på jobbet

Grattis till ditt nya jobb! Det kan kännas båda spännande och läskigt med ett nytt steg i karriären. Hos oss hittar du sånt som kan vara bra att veta när man är ny på jobbet.

Läs mer om att vara ny på jobbet!

Ditt anställningsavtal

Har du koll på ditt anställningsavtal och vilka delar som bör finnas med i det? Om inte, så kan det vara bra att ta reda på. 

Läs mer om ditt anställningsavtal

Vad gäller vid uppsägning?

Du kanske inte trivs på ditt nya jobb och vill säga upp dig? Eller så behöver din arbetsgivare säga upp dig. Vad gäller egentligen vid uppsägning? 

Du hittar allt om uppsägning här
Kvinna med dator och kaffe

Börja studera i höst?

Planerar du att börja studera i höst? Här har vi samlat bra information för dig.

Läs mer