Hoppa till huvudinnehåll SRAT Logga in Bli medlem
CV

Cowrite - hjälp med CV och personligt brev

Ta hjälp av Cowrite när du ska skriva ditt CV och personliga brev!

Cowrite hjälper dig att skriva CV och personligt brev med hög kvalitet på väldigt kort tid. Breven blir välskrivna, professionella och anpassade till tjänsten du söker. Kostnadsfritt för dig som är medlem!

 

För att öka dina chanser att komma på intervjun är det viktigt att ditt CV och personliga brev är välskrivet och riktat precis till den arbetsgivare och den tjänst som du söker. Cowrite hjälper dig med precis detta.

Genom att svara på enkla frågor om dig själv skapar tjänsten ett förslag på CV och personligt brev som är helt skräddarsydda för just dig och för det jobb du söker. Du väljer själv bland flera olika textförslag vilken språklig ton du vill ha, om ditt CV och personliga brev ska vara kaxigt eller ödmjukt, och om det ska vara på svenska eller på engelska. Du kan dessutom välja bland flera professionella designer och färger. 

Gör så här:

  1. Skapa ditt konto via länken nedan. Du behöver logga in med BankID.
  2. Välj design
  3. Svara på enkla frågor om dig själv och det jobb du söker
  4. Se hur ditt CV och personliga brev växer fram
  5. Kontakta karriar@srat.se för en sista granskning
  6. Sök drömjobbet!

Logga in och skapa ditt konto hos Cowrite!

Vad roligt att du är intresserad av informationen på vår webbplats! För att läsa mer behöver du vara medlem och logga in. Viss information är enbart tillgänglig för dig som är förtroendevald. Har du problem med att logga in? Hör av dig till kansli@srat.se.