Sveriges Tandhygienistförening
En del av SRAT

Välkommen till digitala TandhygienistDagar

Sveriges Tandhygienistförening kommer på grund av rådande pandemi att genomföra TandhygienistDagarna 2020/2021 digitalt. Du som är anmäld bjuds in till live-föreläsningar, vetenskapligt program och digital dentalmässa. Varmt välkomna!

Digitala TandhygienistDagarna 2020/2021

Via en digital plattform kommer du att nå de direktsända föreläsningarna, det vetenskapliga programmet och postrarna, kunna ta del av erbjudanden från utställare och sponsor samt uppleva lite av den karaktäristiska stämningen från TandhygienistDagarna. Programmet spelas in och hela eventplattformen kommer att vara öppen fram till och med den 10 februari. 

Måndagen den 18 januari öppnar den digitala utställningen och tisdagen den 19 januari startar föreläsningarna på den digitala plattformen. Föreläsningsprogrammet komprimeras till en dag men är annars oförändrat på temat: 

Program: "Vem är patienten? Att möta missbruk, ätstörning och utsatthet"  

Då vi alla befinner oss i en helt ny situation där världen stänger ner, är vi tacksamma och glada över möjligheten att mötas digitalt i januari! Detta blir något nytt för oss som är vana vid det fantastiska i att mötas fysiskt på våra dagar. Vi lovar att göra allt vi kan för att på bästa sätt möta var och en av er digitalt i januari.

För deltagare

För utställare

 

Projektledning

Lena Munck
Christina Prestgaard

Stolt sponsor av TandhygienistDagarna 2020/2021