Just nu kan det vara svårt att nå oss via telefon på grund av tekniska problem. Kommer du inte fram, mejla oss på kansli@srat.se så återkommer vi så snart vi kan!
Hoppa till huvudinnehåll Tandhygienistforening Logga in Bli medlem

Yrkesverksam tandhygienist

Sveriges Tandhygienistförening (STHF) organiserar den svenska tandhygienistkåren och har drygt 3 600 medlemmar. Vi ingår som en delförening i fackförbundet SRAT.

Som medlem i STHF/SRAT kan du alltid vända dig till oss för att få svar på de frågor som dyker upp under din yrkeskarriär. Det kan gälla frågor om lön, semester, anställningsvillkor, arbetsmiljö, tolkning av lag och avtal, kompetensutveckling, specifika yrkesfrågor etc. Stöter du på problem på din arbetsplats får du stöd och förhandlingshjälp från lokala förtroendemän eller från förbundets förhandlare.

Genom ditt medlemskap har du inkomstförsäkring och sjukinkomstförsäkring med hälsoombud. Du får bland annat rabatt på kurser anordnade av STHF - som de årliga TandhygienistDagarna, gratis seminarier genom SRAT, möjlighet att kostnadsfritt upprätta privata avtal (exempelvis samboavtal och testamente) på webben, medlemstidningarna TandhygienistTidningen och SRATs medlemstidning Essens.

Bli medlem idag!

Ansök om medlemskap i Sveriges Tandhygienister och ta del av gemenskapen, tryggheten, yrkeskunnandet och alla andra förmåner som du får i medlemskapet! 

Bli medlem