Logo Logga in Bli medlem

Sök Sveriges Tandhygienisters stipendium 2024

Publicerad: 2024-01-29 09:57

Sveriges Tandhygienistförenings stipendium till professor Sture Nymans minne 2024 kan sökas fram till och med den 1 februari. Välkommen med din ansökan till info@tandhygienistforening.se.

Stipendiaten tillkännages vid TandhygienistDagarna 2024 den 7–9 april, Svenska Mässan, Göteborg.

Stipendiet har till syfte att främja och stimulera utveckling av tandhygienistens yrkesområde oral hälsa genom utbildning, fortbildning och forskning. Du som söker ska vara yrkesverksam, legitimerad tandhygienist och medlem i Sveriges Tandhygienistförening.
Stipendiet, som är 25 000 kronor, kan sökas för exempelvis finansiering av forskningsmaterial, genomförande av projekt eller studie eller för att deltaga på konferens och presentera projekt eller studie.