Hoppa till huvudinnehåll SRAT Logga in Bli medlem

Gunilla Ajdert-Lundell är beteendevetare, certifierad coach och teamcoach och Carina Brundell är personalvetare, coach och certifierad UGL handledare. Tillsammans har de mer än 40 års erfarenhet av att utbilda, utveckla och coacha chefer och ledare på olika nivåer och i olika branscher.

Ny satsning på chefsmedlemmar!

Publicerad: 2024-03-13 13:35

Att vara chef och ledare är utvecklande och ofta också roligt. Det är ett stort ansvar och en del av karriären. Nu erbjuder SRAT fyra webbinarier för chefer med fokus på hållbarhet som ledare.

Många av SRATs medlemmar är chefer, arbetsledare eller teamledare. Då vi vet att det kan vara tuffa uppdrag och att det finns utmaningar med att hålla som chef idag, har vi skapat fyra tillfällen med perspektiven individen och teamet. SRAT sätter som fackförbund medlemmen i centrum, webbinarierna är interaktiva och ger verktyg för reflektion och personlig utveckling i den individuella ledarskapsresan. 
 
Gunilla Ajdert-Lundell är beteendevetare, certifierad coach och teamcoach och Carina Brundell är personalvetare, coach och certifierad UGL handledare. Tillsammans har de mer än 40 års erfarenhet av att utbilda, utveckla och coacha chefer och ledare på olika nivåer och i olika branscher.
 
För dig som ledare eller chef, varmt välkommen!
 

Under året genomför vi fyra webbinarier på tema "Hållbarhet som ledare":

  1. 14 maj Ledarskapet och tryggheten
  2. 12 juni Att nå god effekt med små medel
  3. 20 september Att få med sig medarbetare
  4. 15 november Att möta motstånd och konflikter
Nyhet