Hoppa till huvudinnehåll SRAT Logga in Bli medlem

Datum:

14 maj

Tid:

08:15 - 09:45

Plats:

Digitalt via Zoom

Chefswebbinarium-Ledarskapet och tryggheten

Välkommen på webbinarium med fokus på vad som skapar trygghet för medarbetare och för dig som ledare. 

Bild med koppling till kursen

Tillit och psykologisk trygghet är viktiga byggstenar för att få teamet att växa och nå framgångsrika resultat. Vi går igenom modellen “öppenhet- och tillitsspiralen”, beskriver vad psykologisk trygghet är och hur du kan omsätta det i praktiken. Du kommer också att få möjlighet att utforska och reflektera kring din självbild.

Innehåll

  • Öppenhet och tillitsspiralen 
  • Psykologisk trygghet 
  • Självbild

Tillfället är särskilt riktat till medlemmar som är chefer eller har ledande roll på sin arbetsplats. Webbinariet leds av Gunilla Ajdert-Lundell är beteendevetare, certifierad coach och teamcoach och Carina Brundell som är personalvetare, coach och certifierad UGL handledare. Tillsammans har de mer än 40 års erfarenhet av att utbilda, utveckla och coacha chefer och ledare på olika nivåer och i olika branscher.

Praktiskt

När du anmält dig får du en bekräftelse på deltagande. Länken till webbinariet skickas ut två dagar innan start.

Är du inte medlem i SRAT?Läs mer och bli medlem

Det lönar sig att vara medlem i SRAT!


Sista anmälningsdatum: 2024-05-12

För att anmäla dig behöver du vara medlem eller förtroendevald och logga in.