Hoppa till huvudinnehåll SRAT Logga in Bli medlem

Datum:

12 juni

Tid:

11:15 - 12:45

Plats:

Digitalt via Zoom

Chefswebbinarium-Att nå god effekt med små medel

Välkommen på webbinarium med fokus på att räcka till som ledare. Ibland kan det kännas svårt att komma framåt. Du kanske upplever att du inte har rätt förutsättningar för att lyckas och att det i sin tur skapar stress.

Bild med koppling till kursen

I detta webbinarium kommer vi att ge konkreta tips hur du med relativt enkla medel kan påverka din situation och uppnå god effekt. Effekt som också visar sig i medarbetarnas välmående och engagemang. Du kommer också att få tid till egen reflektion för att få klarhet i hur du kan påverka din situation och uppnå nya resultat.

Innehåll

  • Självbestämmandeteorin 
  • Inre och yttre motivation 
  • Tillstånd
  • Förhållningssätt till förväntningar 
  • Förhållningssätt till förutsättningar

Tillfället är särskilt riktat till medlemmar som är chefer eller har ledande roll på sin arbetsplats. Webbinariet leds av Gunilla Ajdert-Lundell som är beteendevetare, certifierad coach och teamcoach och Carina Brundell som är personalvetare, coach och certifierad UGL handledare. Tillsammans har de mer än 40 års erfarenhet av att utbilda, utveckla och coacha chefer och ledare på olika nivåer och i olika branscher.

Praktiskt

När du anmält dig får du en bekräftelse på deltagande. Länken till webbinariet skickas ut två dagar innan start.

Är du inte medlem i SRAT?  Läs mer och bli medlem

Det lönar sig att vara medlem i SRAT!

 


Sista anmälningsdatum: 2024-06-10

För att anmäla dig behöver du vara medlem eller förtroendevald och logga in.