Hoppa till huvudinnehåll HälsoAkademikerna Logga in Bli medlem

Röd penna som kryssar i rutor

CV, nätverk och engagemang

Publicerad: 2024-06-24 19:28

När studierna avslutats är det dags att söka jobb. Då ska man helst redan ha ett CV och bra kontakter. Men det är aldrig för sent för varken det ena eller det andra. Att engagera dig i din fackförening är ett bra sätt för dig att börja nätverka och att utveckla ditt CV!

HälsoAkademikerna har många strängar på sin lyra. Så många att föreningen behöver fler händer och huvuden att dela upp arbetsuppgifterna mellan. Så du som känner att du vill vara med och utveckla föreningen samtidigt som du skapar kontakter eller bygger på ditt CV hör bara av dig till oss i styrelsen så bollar vi idéer tillsammans.

 

I HälsoAkademikerna välkomnar vi alla initiativ och du som vill vara med och påverka är viktig! Oavsett om du kan tänka dig att skriva en artikel till nyhetsbrevet, hjälpa till med rekrytering eller vara med på en intervju så är du välkommen! Känner du att du vill engagera dig ytterligare så har föreningen redan idag väletablerade samarbeten med branschens utbildningar och lärosäten. Vi har varit med och skapat det nationella konsortiet för hälsopromotion (NKHP) och genom detta kommer samarbetet mellan landets lärosäten att förbjupas ytterligare. 

 

HälsoAkademikerna är också en självklar samarbetspartner inom Sacos och SRATs nätverk inom hälsa och sjukvård och föreningens politiska kontakter, såväl med enskilda politiker som departement, bättre än någonsin! Möjligheten att vara med och påverka har med andra ord aldrig varit större!

 

Är just du intresserad av att engagera dig i någon fråga eller om du har andra frågor, funderingar och idéer kring engagemang så ta en kontakt med mig så berättar jag mer och sätter dig i kontakt med rätt personer.

 

Låter det intressant? Kontakta mig på peter.larsson@halsoakademikerna.nu så tar vi det därifrån.

 

Peter Larsson

HälsoAkademikerna

Hälsa Folkhälsa Idrott