Logo Logga in Bli medlem

Vi behöver din kompetens!

Publicerad: 2024-02-10 18:22

Nu är det dags att välja styrelsekandidater till nästa mandatperiod
Vi söker dig som vill utveckla arbetsmarknaden för oss som arbetar inom idrott, hälsa eller folkhälsa. Har du intresse och erfarenhet av att sälja och jobba med medlemsrekrytering eller har intresse att arbeta med fackliga frågor så söker vi dig.

Säljare - rekryterare sökes

Har du intresse och erfarenhet av att sälja eller jobba med medlemsrekrytering så söker vi dig.

Du står gärna i centrum och är bra på att förmedla ett budskap, som kan samordna arbetet att nå ut till våra yrkesgrupper och gärna själv möter studenter och yrkesverksamma i olika forum för att förmedla medlemsnytta.

Du kommer arbeta i tätt samarbete med förbundets kommunikationsavdelning.

 

Ansvarig fackliga frågor sökes

Vi söker dig som med fördel har en bakgrund och erfarenhet av arbete med fackliga frågor eller ett stort intresse för det, och som vill utveckla arbetet med dessa frågor i föreningen i nära samarbete med förbundets ombud.

 

Du som har ett starkt engagemang för vår yrkeskår inom folkhälsa, hälsa eller idrott i allmänhet och kanske har andra specifika frågor du brinner för än ovannämnda får också gärna anmäla ditt intresse till ett uppdrag som styrelseledamot i föreningen.

 

Ansökan med kontaktuppgifter och kort information om bakgrund inom utbildning, yrkesliv och övrig relevant information skickas till denna e-postadress

daniel.valfridsson@halsoakademikerna.se

Vi behöver ha din ansökan senast 20 februari. Föreningsstämman där den nya styrelsen väljs hålls den 20 mars. Intervjuer kommer att hållas digitalt av Daniel eller Angelica i valberedningen.

Välkommen med din ansökan!

 

HälsoAkademikerna är en ideell facklig yrkesförening som bygger på medlemmarnas arbete och engagemang. Vår medlemsbas har ett brett kompetensspektrum, från yrken med kunskap att möta individen till yrken i strategiska positioner. Med den kompetens som finns i vår förening kan vi driva våra gemensamma frågor, värna om våra intressen och stärka oss som folkhälsovetare, hälsovetare och idrotssvetare på arbetsmarknaden. Vi vill gärna att du som medlem får använda din kompetens i föreningen till ett meningsfullt uppdrag i HälsoAkademikernas styrelse.

 

Valberedningen: Daniel Valfridsson och Angelica Sekobon

Hälsa Folkhälsa Idrott