Hoppa till huvudinnehåll HälsoAkademikerna Logga in Bli medlem

Ordförande har ordet

Publicerad: 2024-02-10 20:45

Denna mandatperiod 2022-2023 har tack och lov varit en återgång till det normala i jämförelse med föregående mandatperioden 2020-2021 som ramades in av pandemin med de flesta externa aktiviteter inställda eller digitaliserade. Denna period har vi fokuserat på nätverket NKHP och arbetet med kompetensprofiler.

I mars 2022 valdes en till stora delar ny styrelse i HA. 6 av 10 personer var nya.

Det var till antalet de största styrelsen på väldigt många år. Med facit i hand så var det tur att stämman valde in en så stor styrelse då vi vid slutet av mandatperiodens slut är 5 personer i styrelsen.

Inför perioden 2024-2025 söker vi nu nya kandidater till styrelsen.

Vi tror på kraften i mångfald så oavsett sysselsättning, utbildning, ålder, boendeort, kön, med mera, så önskar vi att just Du vill hjälpa föreningen i det viktiga arbetet att utveckla vår arbetsmarknad.

 

Specifika kompetenser och intressen vi söker är dig som tycker att sälja är roligt, då vi vill satsa hårt de närmaste åren att öka medlemsantalet så att vi får en starkare position på arbetsmarknaden.

Ditt uppdrag blir då Rekryteringssamordnare.

Den andra specifika kompetensen vi söker är dig som vill bli ansvarig att jobba med de fackliga frågorna. Du arbetar då i nära samarbete med SRAT´s förhandlare.

 

Vill du vara med och bidra så hör av dig till styrelsen. Läs på hemsidan under flikarna Nyheter och Aktuella arbeten för att se vad du kan hjälpa till med.

 

Ta hand om varandra!

Andreas Lövdahl

Ordförande

Hälsa Folkhälsa Idrott Ordförande har ordet