Hoppa till huvudinnehåll SRAT Logga in Bli medlem

SRAT kommer att utreda medlemmars situation på Nordic Wellness

Publicerad: 2023-11-17 00:00 • Uppdaterad: 2024-01-08 11:21

Anställda på gymkedjan Nordic Wellness har berättat om mycket svåra arbetsförhållanden. SRAT ser allvarligt på kritiken som uppdagats och kommer att utreda ur SRATs medlemmars situation ser ut på bolaget.

Ett trettiotal anställda på gymkedjan Nordic Wellness har berättat i Aftonbladet om att arbetsförhållanden för unga som jobbar där är mycket svåra. Medarbetare har blivit utsatta för härskartekniker, sexism och offentliga utskällningar, är mycket bekymrade.

― Vi ser allvarligt på den kritik som har uppdagats och kommer att utreda hur SRATs medlemmars situation ser ut på bolaget, säger Evalinn Wilke, som är ansvarig förhandlare för Gym och Friskvårdsföretagsavtalet.

Kontakta oss

SRAT vill gärna komma i kontakt med dig som upplever eller upplevt någon form av problematisk arbetsmiljö på bolaget. För kontakt med förbundets kansli maila: kansli@srat.se eller ring 08-442 44 60.