Hoppa till huvudinnehåll Logopederna Logga in Bli medlem

Datum:

27 juni

Tid:

18:00 - 20:00

Plats:

digitalt

Typ:

Webbinarium

Vem:

ESLA

Anmälan

INSTÄLLT: Tidiga insatser för döva barn

Webbinariet med Ros Herman är tyvärr inställt, ESLA återkommer med nytt datum längre fram!

Ros Herman: Early Intervention for deaf children - prevention of language deprivation.

Ros Herman är logoped och professor vid University of London. Hennes forskningsintresse rör språkutveckling i brittiskt teckenspråk samt kommunikations- och läsförmåga hos döva.

"Exposure to an accessible language in the first year of life is of vital importance to stimulate the language areas of the brain and lay the foundations for a deaf child’s subsequent language development. Without early language access, deaf children are at risk of language deprivation, with damaging consequences for many other areas of development. This presentation will consider recommended models of early intervention service provision with a particular focus on the support needs of parents and ways to empower parents to facilitating deaf children’s language development, whether in spoken or sign language."

Mer information via ESLA:s hemsida