Just nu kan det vara svårt att nå oss via telefon på grund av tekniska problem. Kommer du inte fram, mejla oss på kansli@srat.se så återkommer vi så snart vi kan!
Hoppa till huvudinnehåll Logopederna Logga in Bli medlem

Datum:

25 april

Tid:

18:00 - 20:00

Plats:

Entrévägen 6, Danderyds sjukhus, alternativt via Zoom

Typ:

Medlemsmöte

Vem:

Logopedförbundet Stockholms län

Anmäl dig senast 23 april

Logopedförbundet Stockholms län bjuder in till årsmöte!

Välkommen på medlems- och årsmöte för Logopedförbundet Stockholms län!

Gästföreläsning

Vi inleder enligt tradition med gästföreläsare och i år har vi glädjen att få besök av Julia Andersson, logoped. Julia är ledamot i Logopedförbundets förbundsstyrelse. Hon är baserad i Umeå och har erfarenhet av att arbeta med språkstörning och läs- och skrivsvårigheter hos barn, ungdomar och vuxna. Hon är vidareutbildad inom specialpedagogik; inriktning neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och språkstörning, tecken som stöd samt flerspråkighet och handledning. Julia sprider sina erfarenheter via sitt Instagramkonto @logopedjulia där man får följa hennes jobbvardag men även ta del av mycket information om barn med språkstörning. Julia är inbjuden för att dela med sig av sitt arbete både till vardags men även i sitt påverkansarbete inom nationella logopedförbundet för skollogopedi.

Årsmötesförhandlingar

Efter detta vidtar vårt sedvanliga årsmöte. Dagordningen har skickats ut till medlemmar via e-post, hör av dig till Logopedförbundet Stockholms län om du inte fått handlingarna.

Motionera till årsmötet!

Motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast tre veckor innan mötet på slofstockholm@gmail.com och offentliggörs senast två veckor innan mötet.

 

Styrelseuppdrag?

Vill du göra skillnad och samtidigt ha roligt i logopedförbundet Stockholms styrelse? Välkommen med din ansökan till valberedningen! Kontakta Kajsa eller Sanna på: kajsa.soderhielm@logopedforbundet.se eller sannahjansson@gmail.com

 

Anmälan

Anmäl dig till mötet via e-post slofstockholm@gmail.com, senast den 23 april. Meddela då om du kommer närvara på plats eller digitalt. Länk till mötet kommer att skickas i samband med anmälan.

Vi i styrelsen ser fram emot årsmötet och hoppas att många medlemmar tar chansen att vara med!