Kärnan i ditt yrkesliv
En kvinna - AnnEn man - Håkan Melindereli Jansson - står vid En kvinna, Anneli Jansson, msb, står vid en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker.en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker. En kvinna - AnnEn man - Håkan Melindereli Jansson - står vid En kvinna, Anneli Jansson, msb, står vid en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker.en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker.
En kvinna - AnnEn man - Håkan Melindereli Jansson - står vid En kvinna, Anneli Jansson, msb, står vid en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker.en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker.

Smittad på jobbet – svårt få ersättning

GRANSKNING. Tusentals svenskar har under 2020 smittats av coronaviruset på jobbet. Men bara en bråkdel har rätt till ersättning.

Värnar veteraner

MÖTET. Stress, skador, relationsproblem. Håkan Melinder stöttar svenska soldater som varit på utlandstjänst. Med sig har han egna erfarenheter från krigets Bosnien.

Risk att karriärvägar stängs när du får barn

TEMA FÖRÄLDER. Det är dåligt för ekonomin att blir förälder – om du är kvinna. Även män dippar lönemässigt när barnet kommer, men tar igen tappet med tiden.

Flera artiklar ...

Senaste artiklarna

17 februari 2021, 14:29

Granskning: Smittad på jobbet – svårt få ersättning

Stapeldiagram på antal coronarelaterade anmälningar per vecka Stapeldiagram på antal coronarelaterade anmälningar per vecka

Tusentals svenskar har under 2020 smittats av coronaviruset på jobbet. Men bara en bråkdel har rä...

17 februari 2021, 14:23

Spaning: Är chefen på glid?

Illustration på en man i hög hatt som nästan faller, en kaffekopp ramlar välter, papper flyger omkring, en man tar sin hand i pannan, några människor står och tittar på Illustration på en man i hög hatt som nästan faller, en kaffekopp ramlar välter, papper flyger omkring, en man tar sin hand i pannan, några människor står och tittar på

Marknaden för nya ­ledarskapsutbildningar tycks omättlig. Har vi fått sämre chefer, eller är det...