Kärnan i ditt yrkesliv
En kvinna - Anneli Jansson - står vid En kvinna, Anneli Jansson, msb, står vid en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker.en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker. En kvinna - Anneli Jansson - står vid En kvinna, Anneli Jansson, msb, står vid en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker.en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker.
En kvinna - Anneli Jansson - står vid En kvinna, Anneli Jansson, msb, står vid en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker.en vägg som har graffitti. På marken står trangliakök, t-röd, plastpåsar och sådant man behöver i en kris. Det ryker.

Tvärstopp

GRANSKNING. Inställt. Avbokat. Många egenföretagare har drabbats hårt av coronakrisen – och regeringens stödåtgärder räcker inte till. 

Om krisen kommer

MÖTET. Skogsbrand, översvämning, terrorattack, krig. Annelie Jansson på MSB ska se till att Sverige är redo när det värsta händer.

Allt för teamet

TEMA TEAMKÄNSLA. Arbetsgivare och chefer bör kratta för bra teamkänsla. Men sammanhållningen kan faktiskt också bli för stark.

Flera artiklar ...

Senaste artiklarna

01 december 2020, 08:00

Allt för teamet

En legogubbe som är arbetsledare står med en megafon på massor av legobitar. En annan legogubbe sitter på legohögen En legogubbe som är arbetsledare står med en megafon på massor av legobitar. En annan legogubbe sitter på legohögen

TEMA TEAMKÄNSLA. Arbetsgivare och chefer bör kratta för bra teamkänsla. Men sammanhållningen kan...

01 december 2020, 08:00

"Det är en dröm att få vara här"

På bilden syns Jessica Willinge, Mahdi Ziaeinia och Cecilia Savander Åslund på sin arbetsplats på trafikledningen på Arriva På bilden syns Jessica Willinge, Mahdi Ziaeinia och Cecilia Savander Åslund på sin arbetsplats på trafikledningen på Arriva

TEMA TEAMKÄNSLA. När stressen tar över är den goda sammanhållningen räddningen för trafikledargän...