Sveriges Tandhygienistförening
En del av SRAT

TandhygienistDagarna 2023

TandhygienistDagarna 2023 äger rum den 23-25 april på Karlstad CCC. Det kommer att bli en kurs du inte vill missa på temat "Hållbar munhälsa – hållbar tandhygienist".

I år kommer vi att öppna registreringen för deltagare och utställare den 8 december. 
Läs mer om TandhygienistDagarna 2023 här

 

Temat för TandhygienistDagarna 2023 är ”Hållbar munhälsa – hållbar tandhygienist” och äger rum den 23–25 april på Karlstad CCC i Karlstad. Vi kan berätta att föreläsningsprogrammet fullt av spännande och inspirerande föreläsare. Vi får bland annat besök av Emma Frans, doktor i epidemiologi och vetenskapsskribent, samt Olof Röhlander, författare och en inspiratör i världsklass. I övrigt kommer vi att djupdyka i ämnet parodontologi och diskutera hållbarhet på flera sätt. Du är varmt välkommen till tandhygienisternas egen mötesplats, med föreläsningar, vetenskapligt program samt ett socialt program som garanterar både skratt och dans. 

Du som är student på grundutbildningen kan i år delta på Tandhygienistdagarna till ett mycket lägre pris, 500 kr exkl. moms för de två föreläsningsdagarna inklusive luncher och fika. 

Vill du presentera din forskning på Tandhygienistdagarna 2023?
I det vetenskapliga programmet ingår både muntliga presentationer och postrar.  Varmt välkommen att anmäla ditt abstract till info@tandhygienistforening.se senast den 1 februari. 

TandhygienistDagarna är Sveriges Tandhygienistförenings årliga utbildningsdagar med föreläsningar, dentalutställning och socialt program – tandhygienisters egen mötesplats för kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.

Projektledning

Lena Munck
Tina Leifsdotter

Huvudsponsor

Stolt sponsor för TandhygienistDagarna 2023 är:

Karlstad CCC vid Klarälven.