Sveriges Tandhygienistförening
En del av SRAT

TandhygienistDagarna 2023

TandhygienistDagarna 2023 äger rum den 23-25 april på Karlstad CCC. Det kommer att bli en kurs du inte vill missa på temat "Hållbar munhälsa – hållbar tandhygienist".

Till programmet och all information om TandhygienistDagarna

 

Registrera deltagare här

Registrera utställare här 

 


Temat för TandhygienistDagarna 2023 är ”Hållbar munhälsa – hållbar tandhygienist” och äger rum den 23–25 april på Karlstad CCC i Karlstad. Vi kan berätta att föreläsningsprogrammet fullt av spännande och inspirerande föreläsare. Vi får bland annat besök av Emma Frans, doktor i epidemiologi och vetenskapsskribent, samt Olof Röhlander, författare och en inspiratör i världsklass. I övrigt kommer vi att djupdyka i ämnet parodontologi och diskutera hållbarhet på flera sätt. Du är varmt välkommen till tandhygienisternas egen mötesplats, med föreläsningar, vetenskapligt program samt ett socialt program som garanterar både skratt och dans. 

Du som är student på grundutbildningen kan i år delta på Tandhygienistdagarna till ett mycket lägre pris, 500 kr exkl. moms för de två föreläsningsdagarna inklusive luncher och fika. Vi har ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. 

 

Projektledning

Lena Munck
Tina Leifsdotter

 

Huvudsponsor

Stolt sponsor för TandhygienistDagarna 2023 är:

Karlstad CCC vid Klarälven.