Sveriges Tandhygienistförening
En del av SRAT

TandhygienistDagarna 2020/2021

Sveriges Tandhygienistförening kommer på grund av rådande mötesrestriktioner att genomföra TandhygienistDagarna 2020/2021 digitalt. Den som redan är anmäld, eller som anmäler sig när vi snart öppnar för nyanmälan, kommer att bjudas in till både live-föreläsningar och digital mässa.

STHFs TandhygienistDagar

Via en digital plattform kommer du att nå de direktsända föreläsningarna, det vetenskapliga programmet och postrarna, kunna ta del av erbjudanden från utställare och sponsor samt uppleva lite av den karaktäristiska stämningen från TandhygienistDagarna. Programmet spelas in och hela eventplattformen kommer att vara öppen under några veckor efter den 19 januari. 

Måndagen den 18 januari öppnar den digitala utställningen och tisdagen den 19 januari startar föreläsningarna på den digitala plattformen. Föreläsningsprogrammet komprimeras till en dag men är annars oförändrat på temat: 

"Vem är patienten? Att möta missbruk, ätstörning och utsatthet" med talare som Magnus Hakeberg, Ulla Wide, Patricia de Palma och Lena Karlsson. 

Då vi alla befinner oss i en helt ny situation där världen stänger ner, är vi tacksamma och glada över möjligheten att mötas digitalt i januari! Detta blir något nytt för oss som är vana vid det fantastiska i att mötas fysiskt på våra dagar. Vi lovar att göra allt vi kan för att på bästa sätt möta var och en av er digitalt i januari.

Anmälan öppnar och program för Digitala TandhygienistDagarna 2020/2021 publiceras här inom kort. 

Du som är anmäld har redan nåtts av mer detaljerad praktisk information. 

Med vänliga hälsningar
Sveriges Tandhygienistförening

Projektledning

Lena Munck
Christina Prestgaard

Stolt sponsor av TandhygienistDagarna 2020/2021