Sveriges Tandhygienistförening
En del av SRAT

2022-11-22

Anmälan till TandhygienistDagarna öppnar v. 49

Snart är det dags för registrering till TandhygienistDagarna 2023! I år öppnar vi registreringen för både deltagare och utställare under vecka 49. Varmt välkommen!

Temat för TandhygienistDagarna 2023 är "Hållbar munhälsa – hållbar tandhygienist" och äger rum den 23–25 april på Karlstad CCC i Karlstad. Vi kan berätta att föreläsningsprogrammet fullt av spännande och inspirerande föreläsare. Vi får bland annat besök av Emma Frans, doktor i epidemiologi och vetenskapsskribent, samt Olof Röhlander, författare och en inspiratör i världsklass. I övrigt kommer vi att djupdyka i ämnet parodontologi och diskutera hållbarhet på flera sätt. Du är varmt välkommen till tandhygienisternas egen mötesplats, med föreläsningar, vetenskapligt program samt ett socialt program som garanterar både skratt och dans för den som vill.
I år kommer vi att öppna registreringen för deltagare och utställare lite tidigare än vanligt, under vecka 49. Håll utkik på www.tandhygienistdagarna.se och på Sveriges Tandhygienisters Facebook-sida. Sista anmälningsdag är den 20 februari 2023.

 

Är du student och vill gå på Tandhygienistdagarna?

Sveriges Tandhygienistförening vill gärna öppna upp TandhygienistDagarna ännu mer för er som studerar till tandhygienist på grundutbildningen och har därför sänkt deltagaravgiften för studerandemedlemmar till 500 kr exkl. moms för båda föreläsningsdagarna inklusive luncher och fika. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller.
Ännu inte medlem? Registrera ditt gratis studerandemedlemsskap här
Håll utkik på www.tandhygienistdagarna.se och på Sveriges Tandhygienisters Facebook-sida. Sista anmälningsdag är den 20 februari 2023.

 

Senaste nyheter

30 december 2022, 11:52

Avhandling: Snusare riskerar att dö i förtid

Personer som snusar löper en högre risk att dö en för tidig död jämfört med personer som inte...

22 december 2022, 16:47

Vad vet du om det vita snuset?

Flera nya undersökningar visar att användningen av vitt snus ökar, speciellt bland unga kvinnor....

21 december 2022, 09:00

TandhygienistDagarna 2023

Du är varmt välkommen till tandhygienisternas egen mötesplats, med fullspäckade föreläsningsdagar...