Sveriges Tandhygienistförening
En del av SRAT

2021-09-13

STHF/SRAT söker projektledare

Sveriges Tandhygienistförening (STHF) är en professionsförening inom fackförbundet SRAT. Vi samlar cirka 3500 medlemmar och verkar för att bevaka samt driva medlemmarnas frågor inom tandvårdsbranschen.

För att tillvarata studenternas intressen satsar föreningen på att starta en studentverksamhet. Studentverksamheten är tänkt att bli en naturlig länk i arbetet med utbildnings- och arbetsmarknadsfrågor. Vi söker dig som vill leda arbetet med en helt ny studentverksamhet som möjliggör studentinflytande. Samtidigt får du en värdefull erfarenhet att lägga till ditt CV.

Ditt uppdrag
I rollen som projektledare blir ditt huvudsakliga uppdrag att få i gång ett nationellt nätverk med tandhygieniststudenter, som ska bli en studentsektion inom STHF. Du kommer att ha individuell frihet att utforma arbetet men samverkar med ansvarig studenthandläggare på SRATs kansli. Uppdraget handlar om att möta och samla tandhygieniststudenter, samordna nätverksträffar och identifiera aktuella studentpolitiska frågor. Att sköta administration och utvärdering av projektet ingår också i arbetsuppgifterna. Du kan självklart räkna med stöd i ditt arbete från STHFs styrelse och SRATs studenthandläggare. Rapportering sker direkt till SRATs studenthandläggare.

Vem är du
Vi söker dig som är student vid ett tandhygienistprogram och som vill utveckla en studentverksamhet inom STHF. Vi ser gärna att du:

  • Gillar att möta och prata inför andra tandhygieniststudenter på landets lärosäten
  • Drivs av att arbeta mot tydligt uppsatta mål
  • Är ansvarstagande och självgående i ditt arbete
  • Är social och utåtriktad
  • Är lösningsorienterad
  • Meriterande är om du har erfarenhet av sälj- eller servicejobb, projektledning, alternativt engagerat dig i studentorganisation vid lärosäte.

Uppdragsvillkor
Detta är ett tidsbegränsat uppdrag, från oktober 2021 till juni 2022. Uppdraget omfattar cirka 10 timmar i månaden. Arvode utgår totalt med 5 000 kr. Resor kan förekomma beroende på läget med covid-19.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en stimulerande roll som du har stora möjligheter att påverka utformningen av. Du får även frihet att disponera din egen arbetstid. Bollplank och stöd finner du hos SRAT:s studenthandläggare och STHF:s styrelse. Givetvis inleds uppdraget med en grundlig introduktion och utbildning inom presentationsteknik. Uppdraget ger dig värdefull erfarenhet inför framtida yrkesliv.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till amanda.backlund@srat.se senast den 1 oktober 2021.
Vid frågor om uppdraget kan du kontakta studenthandläggare Amanda Backlund på 08-442 44 85.

Senaste nyheter

08 december 2021, 09:31

Anmälan till TandhygienistDagarna 2022 är öppen

Välkommen till TandhygienistDagarna 2022 den 24-26 april på Linköping Konsert & Kongress! Temat f...

23 november 2021, 16:15

Snusanvändningen ökar, främst bland unga kvinnor

Andelen som röker dagligen minskar i befolkningen. Däremot ökar snusanvändningen, framförallt i...

19 november 2021, 09:37

En ny karriärväg för tandhygienister

– Det var mycket positivt att få diskutera en specialisering för tandhygienister med panelen och...