Sveriges Tandhygienistförening
En del av SRAT

2021-05-12

Delprojektledare sökes för TandhygienistDagarna

Sveriges Tandhygienistförening arrangerar årligen de välbesökta och högt uppskattade TandhygienistDagarna, ett tvådagarsmöte för kompetensutveckling och nätverkande inom tandhygienistkåren och dentalbranschen. Projektet söker nu en delprojektledare som kan tillträda hösten 2021.

Genom sitt dotterbolag Thusab, Tandhygienisternas Utbildnings- och Service AB, arrangerar vi årligen STHF:s TandhygienistDagar, ett tvådagarsmöte med föreläsningar, vetenskapligt program, dentalmässa och ett högklassigt socialt program. Projektledningen består av projektledare och delprojektledare som tillsammans med kongressbyrån planerar och genomför utbildningsdagarna. Då vår nuvarande delprojektledare ska göra annat söker vi nu hennes ersättare.

Ditt uppdrag

I rollen som delprojektledare blir ditt huvudsakliga uppdrag att tillsammans med övriga i projektet planera och på ett kvalitetssäkrat sätt genomföra utbildningsdagarna. Du kommer att ha individuell frihet att utforma arbetet men samverkar främst med STHF:s projektledare. Uppdraget handlar bland annat om att planera föreläsningsinnehåll och att ha kontakter internt mot nätverk och andra intressenter. Tiden läggs i första hand på möten med projektledare, kongressbyrå, anläggning och andra underleverantörer, utöver själva genomförandedagarna då du är en av spindlarna i nätet. Att sköta viss administration och utvärdering av projektet ingår också i arbetsuppgifterna. Du kan självklart räkna med stöd i ditt arbete från Thusab:s styrelse och STHF:s projektledare. Rapportering sker direkt till STHF:s projektledare.

Vem är du

Vi söker dig som är tandhygienist och medlem med ett brinnande intresse för utbildning. Vi ser gärna att du:
• Drivs av att arbeta mot tydligt uppsatta mål
• Är ansvarstagande och självgående i ditt arbete
• Är prestigelös, social och utåtriktad
• Är lösningsorienterad
Meriterande är om du har erfarenhet av utbildningsverksamhet, till exempel inom en region.

Uppdragsvillkor

Detta är ett deltidsuppdrag som med fördel kombineras med en deltidstjänst som tandhygienist eller annan tjänst inom tandvården. Uppdraget omfattar ca 10 timmar i månaden, ojämnt fördelat över året. Arvode utgår enligt STHF:s avtal för uppdrag. Uppdraget medför ett antal resor per år. Tillträde 8 september 2021 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en stimulerande roll som du har stora möjligheter att påverka utformningen av. Du får även frihet att disponera din egen arbetstid. Givetvis inleds uppdraget med en grundlig introduktion.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till info@tandhygienistforening.se senast 9 augusti 2021.
Vid frågor om uppdraget kan du kontakta projektledare Lena Munck 070-9718491, eller Thusab:s ordförande Ingela Jägestrand 070-1443274.

Om Sveriges Tandhygienistförening, STHF

Vi är en professionsförening inom fackförbundet SRAT. Föreningen samlar 3500 medlemmar och verkar för att bevaka tandhygienisternas intressen, att driva tandhygienistens frågor inom tandvården och i övriga samhället samt arrangera utbildning för tandhygienister.

Senaste nyheter

08 december 2021, 09:31

Anmälan till TandhygienistDagarna 2022 är öppen

Välkommen till TandhygienistDagarna 2022 den 24-26 april på Linköping Konsert & Kongress! Temat f...

23 november 2021, 16:15

Snusanvändningen ökar, främst bland unga kvinnor

Andelen som röker dagligen minskar i befolkningen. Däremot ökar snusanvändningen, framförallt i...

19 november 2021, 09:37

En ny karriärväg för tandhygienister

– Det var mycket positivt att få diskutera en specialisering för tandhygienister med panelen och...