Sveriges Tandhygienistförening
En del av SRAT

2019-10-14

Vill du arbeta med vår tidning?

TandhygienistTidningen söker dig som är engagerad och nyfiken på nya uppgifter och samtidigt är intresserad av tandhygienistyrket och tandvården.

Sveriges Tandhygienistförenings medlemstidning är ett yrkesforum som tar upp nyheter, forskning och fackliga frågor. Tidningen utkommer med 6 nummer per år och vänder sig främst till medlemmar i föreningen men även till den som är intresserad av tandvården i stort. Tidningen innehåller en kombination av oberoende journalistik och medlemsinformation och är mycket uppskattad bland våra läsare.

TandhygienistTidningen söker nu personer för deltidsuppdrag som
Chefredaktör
Annonsansvarig
Skribent

Omfattningen av respektive uppdrag är flexibelt och öppet för diskussion. Tidningen har en kärna av medarbetare som nu hoppas på sällskap av ett nytt ledarskap och fler kreativa kollegor.

Välkommen att ställa frågor eller söka tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till oss på info@tandhygienistforening.se senast den 4 november.

Sveriges Tandhygienistförening, STHF, är organisationen för landets tandhygienister. STHF har ca 3 700 medlemmar och arbetar med alla frågor som berör tandhygienistens roll i samhället. Vi är en del av Sacoförbundet SRAT – akademiker inom samhällsbärande professioner.

 

Senaste nyheter

30 december 2019, 12:24

Ny avhandling: Varför uteblir tonåringar från tandvårdsbesök?

Den senaste i raden av disputerade tandhygienister är Anida Fägerstad. Hon presenterade sin...

16 december 2019, 10:34

Dags att nominera till Svenska Hygienpriset 2020

Svensk Förening för Vårdhygien ger årligen ut Svenska Hygienpriset till organisation, företag,...

13 december 2019, 05:00

Anmälan till TandhygienistDagarna är öppen

Varmt välkommen att registrera dig till TandhygienistDagarna 2020, den 26-28 april, på Svenska...