Sveriges Tandhygienistförening
En del av SRAT

2018-11-08

Besök oss på Riksstämman/Swedental

Sveriges Tandhygienistförening, STHF, är som vanligt på plats på mässgolvet, i år i monter B09:32. Kom förbi och ställ frågor, skaffa en bra höstmössa eller bara prata med oss i styrelsen, förhandlare eller andra engagerade i föreningens arbete!

Är du intresserad av att prata med en förhandlare från SRAT ska du passa på när Maria Yngvesson är på plats onsdag eftermiddag och torsdag förmiddag.

Har du frågor om STHFs olika nätverk kan du träffa Monica Ringdahl på onsdag eftermiddag och fredag.

Fouzieh Eliassy, som ansvarar för STHFs chefsnätverk, vill gärna träffa dig som är chef så kom gärna förbi en stund när Fouzieh är i montern, onsdag eftermiddag och torsdag eftermiddag.

På fredagen kl. 10.15 - 11.45 i sal F3 håller Sveriges Tandhygienistförening ett seminarium med rubriken Vad kan tandvården göra för att identifiera barn som far illa? Seminariet riktar sig till hela tandvårdsteamet. Varmt välkommen!

Fredagen den 16 november kl 11.00–12.10 i sal E1 håller Oral-B ett kostnadsfritt seminarium med titeln "Information och instruktion: Om alla gjorde som vi sa, så blir väl allt bra?" där övertandläkare Ann-Marie Roos Jansåker föreläser om betydelsen av patientens kooperation kring den dagliga munhygienien.

Senaste nyheter

21 december 2018, 12:49

Nya TandhygienistTidningen är ute

I dagarna landar nummer 6/2018 av TandhygienistTidningen hos alla medlemmar och andra läsare.

21 december 2018, 12:45

Nu säger vi fluorid

Sveriges Tandhygienistförening stödjer användningen av fluoridprodukter i kampen mot karies. Enli...

19 december 2018, 15:00

Har du frågor om momsplikt på uthyrning av vårdpersonal?

Sveriges Tandhygienistförening, STHF, har tagit del av Skatteverkets förslag om momsplikt på...