Sveriges Tandhygienistförening
En del av SRAT

Är du chef eller ledare?

Det ställs mycket höga krav på chefer inom tandvården idag. SRAT har lång och gedigen erfarenhet av att stötta chefer på olika nivåer och inom olika sektorer. Sveriges Tandhygienistförening har också ett nätverk för chefer.

chef och ledare

Gå med i STHFs chefsnätverk

Du som är chef är varmt välkommen att delta i STHFs chefsnätverk. Vi håller kontakt över mail och ses över en lunch under TandhygienistDagarna. Vi tar upp aktuella frågor och får en chans bolla olika dilemman. Vi ordnar ibland träffar med föreläsare.

Hör av dig till Fouzieh Eliassy om du är intresserad av att vara med i chefsnätverket.

Ta hjälp av STHFs chefsråd

Vid STHFs kongress 2020 inrättades ett helt nytt chefsråd inom chefsnätverket som ska bidra med specifikt chefsstöd tandhygienistkollegor emellan och synliggöra det befintliga chefsstöd som SRAT och Saco erbjuder dig som är medlem. 

Ordförande Janna Lindroos
Ledamot Anna Edvardsson
Ledamot Catarina Eldh


Ta del av SRATs stöd till chefer

SRAT har bra fakta på sin webbplats för dig som är chef:


Läs Sacos chefsguider

Sacos chefsguider handlar om vad du som chef kan tänka på i olika situationer. De tar även upp vad du som chef ska kunna kräva av din organisation - du måste ha rätt förutsättning för att kunna vara en bra chef:Prenumerera på chefsnyheter från Saco!

Nyhetsbrevet går ut någon gång i månaden och samlar aktuella nyheter riktade till dig som är chef:


Gå med i Sacos LinkedIn-grupp för chefer

I LinkedIn-gruppen för medlemmar inom Saco som också är chefer finns idag över 400 medlemmar. Där diskuteras frågor och delas kunskap som berör dig som verkar som chef och ledare. Ge dig in och dela med dig av dina kunskaper! Du klickar bara på knappen "Ask to join".