2020-02-06

Tandhygienister till FTV Skellefteå-regionen och Södra Lappland

Vi söker nu tandhygienister till Folktandvården Burträsk, City och Anderstorp i Skellefteå samt tandklinikerna i Norsjö och Malå.Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Folktandvården Västerbotten - vi har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt mer än hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och institutionen för odontologi.

Om arbetsplatsen

Vi söker nu tandhygienister till Folktandvården Burträsk, City och Anderstorp i Skellefteå samt tandklinikerna i Norsjö och Malå. Vid klinikerna behandlas såväl barn som vuxna och vi har ett nära samarbete med övriga tandkliniker inom basenheten. Folktandvården City och Anderstorp ligger centralt i Skellefteå och Folktandvården Burträsk, Norsjö och Malå är mindre allmäntandvårdskliniker som alla ligger utanför Skellefteå. På våra kliniker arbetar vi med den senaste tekniken. Medarbetare inom Folktandvården erbjuds både friskvårdsbidrag och frisktandvård.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård! 

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga och ser till att våra patienter får bra förutsättningar för god tandhälsa. 

Hos oss får du ett roligt och omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas tillsammans med våra erfarna och duktiga tandvårdsteam. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt. 

Kvalifikationer

För detta jobb behöver du vara legitimerad tandhygienist och vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Du är en kvalitetsmedveten person med förmåga att ta eget ansvar och drivs av en vilja att utvecklas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av teamarbete. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning:   Heltid 
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast:   2020-02-23 
Referensnummer:   MB 4-20 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   5

Kontakt

Kontaktpersoner 
Ella-Marit Pilto 
Avdelningschef FTV Malå/Norsjö
070-317 03 17

Matilda Grahn
Avdelningschef bitr FTV City
0910-77 48 19

Erika Berglund
Avdelningschef FTV Anderstorp
070-509 75 17

Facklig företrädare 
Emelie Larsson 
SRAT
073-052 51 69

Senaste nyheter

24 februari 2020, 16:37

Smile Vänersborg söker tandhygienist

Vi söker nu en tandhygienist till vår klinik i Vänersborg. Med knappt en timmes pendling från...

06 februari 2020, 09:00

Tandhygienister till FTV Skellefteå-regionen och Södra Lappland

Vi söker nu tandhygienister till Folktandvården Burträsk, City och Anderstorp i Skellefteå samt...

04 februari 2020, 10:19

Tandhygienist sökes till Göteborg

Vi söker en tandhygienist till vår klinik på Hisingen i Göteborg. På kliniken, som är en del i...