2020-01-14

Tandhygienist till Folktandvården Västmanland AB

Är du en nyfiken och driven tandhygienist som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag, utveckla andra och arbeta i teamtandvård med kompetenta och positiva kollegor? Då är du den vi söker.

Folktandvården Västmanland AB erbjuder dig en bred verksamhet för att du ska kunna utvecklas. Hos oss kan du ta första steget eller fortsätta din karriär utifrån dina önskemål.
Västmanland är länet som sträcker sig mellan Hjälmaren och Mälaren upp i Bergslagen och ligger i en del av Sverige med hög ekonomisk tillväxt. Här finns lite av allt. Skogar, sjöar, berg, små och stora kommuner med Västerås som den stora handelsstaden. Här finns också kultur, sport och bra kommunikationer med pendlingsavstånd mellan orterna.

Folktandvården Västmanland AB söker tandhygienister på flera orter och du är varmt välkommen med din ansökan. Sök någon av tjänsterna via vår hemsida.

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvarar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Tillsammans arbetar vi för en god arbetsmiljö och vi ser positivt till att arbeta framåt, både med förändring och kvalitet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Senaste nyheter

20 januari 2020, 15:05

Tandhygienist sökes till Tyresö

Vi söker en tandhygienist med några års erfarenhet, till vår klinik Tandhälsan Tyresö...

14 januari 2020, 17:12

Tandhygienist till Folktandvården Västmanland AB

Är du en nyfiken och driven tandhygienist som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag,...

12 december 2019, 14:00

Tandhygienist sökes till Nyköping

Då en av våra tandhygienister går i pension behöver vi nu rekrytera en ny tandhygienist. Kliniken...