2018-11-29

Tandhygienist sökes till klinik centralt i Stockholm

Vi söker en tandhygienist till en modern, ljus och mycket rymlig klinik i centrala Stockholm. Mottagningen har tre modernt utrustade behandlingsrum samt panoramaröntgenrum.

På Tandsam Norrmalm bedriver vi allmäntandvård för både vuxna och barn. Hos oss finner du erfaren och pålitlig tandvård i en lugn och trygg miljö. Vår personal har en gedigen yrkeserfarenhet och lång vana att hantera personer med tandvårdsrädsla. Vi samarbetar dessutom med Stockholms bästa specialister inom rotfyllning, kirurgi, tandlossning, tandreglering och protetik. Vi utför implantatbehandlingar, Straumann och ASTRA.

Du hittar mottagningen centralt belägen i Stockholm, på Luntmakargatan 93, ett kvarter från korsningen Odengatan/Sveavägen. 

Information om arbetsplatsen

Vi söker en tandhygienist till en modern, ljus och mycket rymlig klinik i centrala Stockholm. Mottagningen har tre modernt utrustade behandlingsrum samt panoramaröntgenrum.

Vi som arbetar på mottagningen är två tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist som lämnar oss vid årsskiftet. Vi bedriver allmäntandvård för både barn och vuxna. 

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som tandhygienist. 

Kvalifikationer

Du är legitimerad tandhygienist och behärskar svenska språket i tal och skrift. Vårt journalsystem är ALMA och det är ett stort plus om du behärskar det.

Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta. Vi söker dig som är lyhörd gentemot dina patienter och kollegor. Du är en glad och positiv lagspelare!

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetstid per vecka: 30-40 timmar per vecka eller enligt överenskommelse.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Mer information om tjänsten lämnas av Tandläkare Björn Mellbin, e-post bmellbin@gmail.com

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-12-21
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Dröj därför inte med att sända in din ansökan.
Ansökan skickas till ansvarig rekryterare: marina.avesten@personalkunskapsbank.se

För att söka en ledig tjänst på Tandsam Norrmalm behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker hos oss. Tandsam Norrmalm som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning.  

 

 

Senaste nyheter

Folktandvården i Kalmar län söker klinikchef

2018-12-04 14:59

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en...

Tandhygienist sökes till klinik centralt i Stockholm

2018-11-29 16:52

Vi söker en tandhygienist till en modern, ljus och mycket rymlig klinik i centrala Stockholm....

Tandhygienist sökes till Landalatandläkarna i Göteborg

2018-11-09 13:46

Vi söker ny medarbetare! Tandhygienist med erfarenhet av teamtandvård och svårare parodontala fall.