2018-02-26

LÖF söker personskadereglerare

Arbetsbeskrivning
Som personskadereglerare på Löf arbetar du med försäkringsmedicinsk utredning och ersättning samt ansvarar för alla moment i skaderegleringsprocessen. I din roll utreder du om patienter som drabbas av skador har möjlighet att få ersättning. Du handlägger alla typer av ärenden och du ansvarar för din egen kundstock. Till din hjälp har du erfarna kollegor, specialistavdelningar och medicinska rådgivare som stöttar i olika frågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom exempelvis sjukvård, beteendevetenskap, juridik eller utbildning från IFU personskadereglering eller liknande. Vi vill att du har arbetat med personskadereglering eller annat medicinskt utredningsarbete eller har några års erfarenhet av arbete inom sjukvården eller erfarenhet av tandskador. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av kund- och servicearbete. Du har goda IT-kunskaper.

Personliga egenskaper
I din roll har du många olika kontaktytor och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Du är en social person som är lyhörd och kundorienterad. Eftersom arbetet handlar om att bedöma olika typer av skador behöver du vara bekväm med att ta beslut och du är även tydlig i din kommunikation. Du har en god analytisk förmåga och förstår snabbt instruktioner och har en helhetssyn. Som person är du driven och har ett effektivt och strukturerat arbetssätt.

För mer information och ansökan
Om du känner igen dig i vår beskrivning, är du varmt välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv märkt "Personskadereglerare" till: jobs@lof.se.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Sista ansökningsdagen är den 25 mars 2018.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta gruppchef Jonnie Martinsson, 08- 551 010 83, jonnie.martinsson@lof.se eller gruppchef Karin Thörn, 08- 551 011 03, karin.thorn@lof.se

Senaste nyheter

Praktikertjänsts kursprogram för hösten 2018

2018-03-20 08:00

LÖF söker personskadereglerare

2018-02-26 11:17

Arbetsbeskrivning Som personskadereglerare på Löf arbetar du med försäkringsmedicinsk utredning o...