2018-10-11

Klinikchef, folktandvården Forshaga

Vi söker en klinikchef till vår trevliga och fräscha klinik i Forshaga. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med ett tidsbegränsat förordnande som klinikchef. Vi söker dig som är målinriktad, driftig och engagerad med förmåga att inspirera och skapa förtroende.

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7 500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Forshaga med 11 500 invånare ligger ca 2 mil norr om Karlstad. Goda bussförbindelser finns och det är bara 15 minuters bilresa till flyget.

Näringslivet består av mycket småföretagsamhet, ca 400 företag finns. Forshaga är berömt för sitt fiske, speciellt laxfisket i Klarälven. Klarälvsbanan, en 9 mil lång asfalterad före detta järnväg där kan man cykla, gå och åka inlines på en bilfri och naturskön led som går mellan Karlstad och Hagfors, passerar genom samhället.

Det finns ett rikt föreningsliv, 18-håls golfbana, vandringsleder, bra möjligheter till bad och skidåkning. Forshaga kommun har en ganska ung befolkning och en levande bygd i både tätort och på landsbygd vilket ger en god boendemiljö med närhet till naturen och det lilla samhällets många fördelar. 

Arbetsuppgifter 
Vi söker en klinikchef till vår trevliga och fräscha klinik i Forshaga. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med ett tidsbegränsat förordnande som klinikchef. Vi är också öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar än heltid. På klinikerna arbetar idag 3 tandläkare, 5 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla kliniken i enlighet med folktandvårdens områdesplan. Du ansvarar för klinikernas vårdplanering, personalplanering, arbetsmiljöarbete samt budget och uppföljning. Som klinikchef ingår du i folktandvårdens samlade ledning med tandvårdschefen som närmaste chef. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är målinriktad, driftig och engagerad med förmåga att inspirera och skapa förtroende. Du har några års odontologisk erfarenhet och är genuint intresserad av ledarskapsfrågor. 
Erfarenhet krävs. 

Anställningens omfattning 
Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid 
Tillträde enligt överenskommelse 

Ansökan 
Ansök senast: 2018-10-28 
Referensnummer: Dnr CSK/184571 

Välkommen att söka genom att: 
• Göra en digital ansökan via denna länk. 

Kontaktperson 
Birgitta Haglund, tandvårdschef 054-61 96 68, 072-731 79 58 

Fackliga företrädare 
Patrik Jarestam, TT 0563-470 10 
Alisa Mehmedovic, SRAT 0570-71 27 70 
Annica Sundin, Vision 054-61 65 15 

Övrigt 
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Senaste nyheter

Klinikchef, folktandvården Forshaga

2018-10-11 04:09

Vi söker en klinikchef till vår trevliga och fräscha klinik i Forshaga. Tillträde sker efter...

Tandhygienist sökes till Stockholm nära Centralen

2018-09-07 18:46

Allmänpraktik i hörnet Vasagatan/Kungsgatan önskar hjälp en dag i veckan, den dag som passar bäst.