2019-08-06

Folktandvården i Kalmar län söker klinikchef

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb som klinikchef på Folktandvården i Mönsterås. 

Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad, ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling av våra chefer eftersom de är nyckelpersoner för vår framgång både ur ett folktandvårds- och klinikperspektiv.

Vi söker dig som har ett intresse av att leda och har förmågan att ta tillvara på den potential som våra medarbetare har. Du driver kliniken med hjälp av din kliniksamordnare och dina medarbetare. Tillsammans utvecklar ni verksamheten utifrån Folktandvårdens uppdrag, målsättning och gemensamma värdegrund. Ledarerfarenhet och utbildning inom ledarskap är meriterande liksom odontologisk utbildning. Erfarenhet från arbete inom tandvård eller övrig hälso- och sjukvård värderas också högt.

Folktandvården Mönsterås är en medelstor allmäntandvårdsklinik som är belägen ca 4 mil norr om Kalmar. Tillsammans är vi 11 medarbetare som arbetar med såväl barn som vuxna där hälsoaspekten är central.

Läs mer och ansök här senast den 25 augusti.

Senaste nyheter

Forskningssamordnare sökes till FTV Uppsala

2019-08-14 16:01

Var finns du som är intresserad av hälsoarbete inom tandvården riktad till de personer som har...

Universitetsadjunkt i oral hälsa

2019-08-14 15:58

Högskolan Kristianstad söker universitetsadjunkt i oral hälsa.

Dental hygienist to St. Moritz, Switzerland

2019-08-12 10:33

Are you interested in working in famous skiing-resort with interesting international patients? We...