2019-10-25

Biträdande professor i oral hälsovetenskap

Högskolan i Kristianstad söker en biträdande professor för undervisning, handledning och examination inom grund- och avancerad nivå samt eventuellt egen patientverksamhet.

Vi ser att du är legitimerad tandhygienist eller tandläkare samt disputerad inom oral hälsovetenskap eller odontologisk vetenskap och docentmeriterad inom samma område. Vi vill också att du har 15 hp högskolepedagogisk utbildning.

För att vara aktuell för tjänsten på grundnivå samt forskning och formell handledning av doktorander. Du får gärna ha erfarenhet av undervisning inom avancerad- och forskarnivå.

Du behöver ha god och dokumenterad erfarenhet av nationellt och internationellt samarbete inom utbildning och forskning samt att administrera och driva forskningsprojekt.

Som person har du förmåga att kunna ta initihar du erfarenhet av eget patientarbete, undervisning och handledning inom tandhygienistutbildningativ, inspirera, samt bidra till att skapa en god arbetsmiljö. Du har ett engagemang som visar sig i ett intresse för förnyelse och utveckling är också av betydelse. Det krävs en god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Senaste nyheter

25 oktober 2019, 16:05

Biträdande professor i oral hälsovetenskap

Högskolan i Kristianstad söker en biträdande professor för undervisning, handledning och...

03 oktober 2019, 22:08

Tandkliniken Visby söker tandhygienist

Vi är en privatklinik i Visby, ansluten till Praktikertjänst. Nu söker vi en ambitiös, socialt...

26 september 2019, 10:25

Klinik uthyres centralt i Stockholm

Fin klinik med bra läge nära tunnelbanan på Östermalm uthyres till tandhygienist med egen...