Akademiker i samhällsbärande professioner

2017-11-27

SRAT får ny logga

På förbundsstyrelsens möte den 9 november beslutades om ny kommunikationsstrategi och ny grafisk profil för SRAT. Strategin ska bland annat stödja förbundet i att verkställa verksamhetsplanen och hjälpa oss att göra prioriteringar i kommunikationsarbetet.

- Jag är glad och väldigt nöjd över att förbundsstyrelsen fattat beslut om en ny kommunikationsstrategi och grafisk profil, säger förbundsordförande Anitja Wijkström. Styrelsen har arbetat med frågorna under en längre period. Ibland i projektform med externa inslag och i andra delar internt, styrelsen tillsammans med kansliet. Vi har skaffat oss ett bra underlag och nu är det alltså dags att sjösätta resultatet. Det första som kommer att märkas är vår nya grafiska profil och naturligtvis att det lönar sig att vara med i SRAT!

- Nu börjar arbetet med att implementera den nya grafiska profilen i allt SRATs marknadsföringsmaterial och på webben, säger kommunikatör Marie Norell. Vi hoppas ni kommer att gilla det, vi gör det. Logotypen har fått en uppfräschning, vår färgpalett blir lite bredare och i dagarna ska vi uppdatera vår bildbank och genomföra en fotografering.

Så här ser SRATs nya logga ut: 

 

Senaste nyheter

21 december 2017, 10:34

Nu förbättrar vi de kommunala tjänstepensionsavtalen!

AkademikerAlliansen, OFRs kommunala förbundsområden och Kommunal har kommit överens med Sveriges...

21 december 2017, 09:06

Ny medlemsförmån: Karriärcoaching för Chefer & Egenföretagare

Vill du ha tips och stöd för att stärka dig i din roll som chef eller egenföretagare?

20 december 2017, 15:57

Ny satsning på ledarutveckling för medlemmar

Från och med den 1 januari 2018 inleds en ny satsning på ledarskapsutveckling för medlemmar i SRA...