Akademiker i samhällsbärande professioner

Vill du jobba för SRAT?

Vill du vara del av resan in i framtidens arbetsmarknad? Då ska du bli studentmarknadsförare på SRAT!

Som studentmarknadsförare är du SRATs ansikte utåt på ditt lärosäte. Du kommer en gång i månaden anordna en aktivitet för de andra studenterna på ditt program, självklart med hjälp och stöd från oss hela vägen!


Naomi Tsegai, studentmarknadsförare och tandhygieniststudent, Karolinska Institutet: - Det är ett bra sett att skapa kontakter inom sitt framtida yrke. Dessutom älskar jag att hjälpa mina klasskamrater och visa på de möjligheter som erbjuds.

Alla våra studentmarknadsförare får inför uppdraget en rolig och intressant kurs i vad SRAT och din professionsförening är och gör, karriärutveckling, hur arbetsmarknaden fungerar och rekryteringsarbete. Kort och gott allt du behöver för att kunna bli studentmarknadsförare.

Från oss får du ett arvode, en vass merit på ditt CV, värdefull kunskap om arbetsmarknaden och ett nationellt nätverk av andra drivna studentmarknadsförare.

Ta chansen! Skicka ditt CV och en motivering om varför just du skulle vilja vara studentmarknadsförare till vår studenthandläggare Amanda på amanda.backlund@srat.se