En del av SRAT

2019-12-20

God Jul och Gott Nytt År

Svenska Logopedförbundets styrelse önskar alla logopeder (och såklart alla andra som arbetar för en bättre värld) en God Jul och Gott Nytt År. Vi vill tacka för det här innehållsrika året tillsammans. Vi ser fram emot nya möjligheter och utmaningar för logopeder i Sverige under nästa årtionde, 20-talet är åter här!

Logopedförbundet fortsätter att arbeta för ökad kunskap i samhället om logopeders kompetens, att arbeta för en utvidgad arbetsmarknad för logopeder, arbeta för en gynnsam löneutveckling för logopeder, m.m. Vi samarbetar med övriga hälso- och sjukvårdsförbund inom Saco och samarbetar också internationellt. Liksom tidigare kommer vi nästa år att ge ut den uppskattade papperstidningen Logopeden, att arrangera kurser som annonseras i vår kalender, att blogga på Logopeden.se, att erbjuda diskussionsforumet Logopedforum, att uppmärksamma Europeiska Logopedidagen den 6 mars, m.m.

Nästa år är extra spännande då förbundsmötet arrangeras i Stockholm den 15 maj. Då väljs en ny styrelse, priser delas ut och intressanta beslut tas kring förbundets fortsatta arbete.

Tveka inte att höra av er till styrelsen om ni har frågor! 

Mer information om styrelsen hittar ni här.

Senaste nyheter

20 december 2019, 09:36

God Jul och Gott Nytt År

Svenska Logopedförbundets styrelse önskar alla logopeder (och såklart alla andra som arbetar för ...

11 december 2019, 14:19

Enkät om logopeders arbetsmiljö och möjligheter till  kompetensutveckling

Under sommaren genomförde tidningen Logopeden en webbenkät bland Sveriges logopeder. Resultaten h...

21 oktober 2019, 13:45

Kartläggning av kommunlogopedi i Skåne

Var du bor och vilken skola du går på avgör om du kan få stöd av logoped. Vissa skånska kommuner...