En del av SRAT

SRAT 2015-02-01

Information om SRATs försäkringar

En del medlemmar har hört av sig till kansliet med frågor angående försäkringar. Alla nya yrkesverksamma medlemmar i SRAT får ett välkomsterbjudande av Folksam.

Svenska Logopedförbundet (Slof) har avtal med AkademikerFörsäkring. Du som idag har försäkringar i AkademikerFörsäkring behåller dessa precis som tidigare. 

SRAT har avtal om försäkringar med Folksam. Som ny och yrkesverksam medlem i SRAT kommer du automatiskt att omfattas av tre månaders gratis liv-, olycksfalls- och sjukkapitalförsäkring utan hälsodeklaration under förutsättning att du är fullt arbetsför och under 60 år. Under gratisperioden får du information från Folksam och möjlighet att tacka nej i en portofri försändelse. Tackar du inte nej och får en faktura som du sedan inte vill betala så kan du gärna kontakta Folksam alternativt låta bli att betala så tas försäkringen och fakturan så småningom bort. Fakturan går inte till inkasso eller liknande.Alla medlemmar i Slof har möjlighet att teckna försäkringar i AkademikerFörsäkring eller i Folksam. Läs gärna mer här:

Senaste nyheter

20 januari 2016, 19:36

Lösningsfokus vid språkutredningar

Uppdraget, inte diagnostyp, bestämmer hur du kan jobba. Det vittnar Helena Wilkås om. Hon gick fr...

19 januari 2016, 19:38

Lindesberg satsade på logopeder

Lindesbergs kommun är en av det växande antal orter som anställt en logoped i elevhälsan.

17 januari 2016, 20:01

Sväljträning vid frukostbordet

– Jag ser vad det finns för behov, åker hem till personen, och gör vad jag kan. Det Helena Svanbe...