Akademiker i samhällsbärande professioner

Mänsklig hållbarhet i en skakig tid

08 juni 2021 – 20 juni 2021

Plats: Digitalt

Danske Bank bjuder in dig som medlem i SRAT till en digital föreläsning med Anna Bennich, där hon pratar om “Mänsklig hållbarhet i en skakig tid”.

Hur påverkas vi människor av att befinna oss i en kris som den här pandemin innebär för oss på olika sätt? Vilka signaler bör vi ha lite koll på - och hur kan vi hjälpa varandra om det behövs? För många har även familjeliv och relationer (eller icke-relationer) satts på prov, vilka är de vanligaste fallgroparna och vad kan vi göra åt dem? Hur återhämtar vi oss på bästa sätt om vi känner av stress i våra yrkes- och vardagsliv (det är ju inte så pandemi-relaterat utan en fråga som gått varm de senaste åren i den tids-effektiva era som är vår samtid). Den här föreläsningen ger konkreta tips ur olika vinklar - för att hålla näsan över vattenytan om det behövs, eller för en hållbar vardag.

Anna Bennich är psykolog, psykoterapeut, föreläsare och författare. Hon arbetar för att nå ut till så många som möjligt med sin kunskap om stresshantering, hälsofrågor och med att skapa hållbara relationer.

Du kan se föreläsningen när du vill under perioden 8-20 juni 2021. 

Mycket nöje!

Endast för medlemmar i SRAT.

Logga in så dyker länken upp nedan.

Kalender

sep
01

01 september 2021, 08:30 – 17:00

Fördjupningskurs för förtroendevalda inom kommuner

Digitalt via Zoom

sep
07

07 september 2021, 12:30

Förbundsstyrelse

Digitalt eller SRATs kansli

sep
15

15 september 2021, 18:00 – 19:00

Webbinarium: Hållbar återgång

Digitalt via Zoom