Lunchseminarium för chefer i Stockholm

18 april 2018, 12:00 – 13:30

Plats: Danske Bank, Norrmalmstorg 1, Stockholm

Gott ledarskap - nyckeln till en hållbar verksamhet och ett hållbart arbetsliv.

Chefen har idag ofta en komplicerad roll. Höga krav och korta ledtider är tyvärr vardag för många i dagens samhälle. Föreläsningen kommer att belysa områden som du i rollen som chef kommer ha nytta av när det kommer till ditt ansvar för arbetsmiljöarbetet. Du kommer få med dig konkreta verktyg att använda för att skapa hållbarhet i verksamheten, i relationen till dina medarbetare och i livet för dig själv. Du kommer få tips och råd kring arbetsmiljöfrågor och ledarskap med förslag på hur du som chef kan påverka arbetsmiljön i positiv riktning.

Föreläsare är docent Maria Steinberg som belyser på ett tydligt och inspirerande sätt om hur hållbart ledarskap och medarbetarskap är beroende av varandra med utgångspunkt i arbetsmiljön. Docent Steinberg förtydligar även de rättsliga aspekterna.

Anmälan: Eventet är en medlemsförmån och avgiftsfritt. Medlemmar får gärna bjuda med sig en kollega som ej är medlem och anmäler då både sig själv och kollegan senast torsdagen den 5 april till kansli@srat.se. Uppge i anmälan om någon är i behov av specialkost.!

Välkommen

Kalender

jan
01

01 januari 2018 – 31 december 2018

Partsgemensam arbetsmiljöutbildning 2018

Interaktiv, genomförs på egna arbetsplatsen

dec
11

11 december 2018, 11:30

Förbundsstyrelsen

SRATs kansli, Malmskillnadsgatan 48, Stockholm

feb
05

05 februari 2019, 11:30

Förbundsstyrelsen

SRATs kansli, Malmskillnadsgatan 48, Stockholm