HälsoAkademikerna. Yrkesföreningen för akademiker
inom idrott, friskvård, hälsa och folkhälsa. En del av SRAT

2022-06-13

HälsoAkademikernas planeringsdagar i maj

I maj samlades HälsoAkademikernas styrelse för två fullmatade planeringsdagar i Stockholm. Styrelsen bor utspritt mellan Stockholm och Helsingborg så de flesta styrelsemöten hålls digitalt och det är därför alltid lika roligt när vi väl ses.

Förutom att diskutera aktuella ämnen som rekrytering, information från SRAT, planera detta nyhetsbrev och gå igenom olika rutiner blev det även tid för grupparbeten då styrelsen jobbade med olika fokusområden. Ett av dessa områden var sociala medier och hemsidan. HälsoAkademikernas Instagram har varit inaktiv under lång tid men då det framkommit önskemål från medlemmar som vill se mer av föreningen där, är detta något som styrelsen kommer att fokusera på framöver. Vi ska även ta ett omtag om vårt LinkedIn-konto som även det varit inaktivt under lång tid. Det påbörjades även en uppdatering av hemsidan. 

I styrelsen har vi alla olika erfarenheter och kunskaper som vi delar med oss av till varandra. Denna gång höll Sofia Strand i en presentation om digital marknadsföring som väckte nya tankar och idéer om hur HälsoAkademikerna kan marknadsföra sig framöver och hur vi kan utveckla vår närvaro på sociala medier. Ett annat viktigt grupparbete var kring hälsovetare inom skolan där vi har ett spännande projekt på gång. 

Att gå igenom medlemsenkäten var ett annat område som prioriterades under planeringsdagarna. Medlemsenkäten är en viktig källa för att få veta vad medlemmarna önskar att föreningen jobbar med. 

Styrelsen fick även besök av Magnus Nordström som är ordförande för SRATs förbundsstyrelse.

Självklart varvades arbetet med korta paus- och rörelseövningar för att bryta stillasittande och öka kreativiteten!

Dessa två dagar bidrog med mycket inspiration och motivation för HälsoAkademikernas arbete framöver.

Senaste nyheter

01 december 2023, 10:35

Temakonferensen för studenter

20 mars 2024 Plats: Karlstads universitet.  Den 20 mars 2024 går Hälsoakademikernas temakonferens...

24 november 2023, 10:36

Tredje föreläsaren för Temakonferensen presenteras

Johan Högman

24 november 2023, 10:07

Andra föreläsaren för Temakonferensen presenteras

Frida Östberg