HälsoAkademikerna. Yrkesföreningen för akademiker
inom idrott, friskvård, hälsa och folkhälsa. En del av SRAT

2023-04-11

HälsoAkademikernas arbetsmarknadsdag på Göteborgs universitet

Under HälsoAkademikernas arbetsmarknadsdag i Göteborg träffades studenter för att tillsammans med föreningen prata om och diskutera arbetsmarknaden för hälsovetare, idrottsvetare och folkhälsovetare.

Den 15e mars arrangerades HälsoAkademikernas arbetsmarknadsdag på Göteborgs universitet. Representanter från HälsoAkademikernas styrelse var på plats för att tillsammans med en representant från SRAT anordna denna dag, som riktade sig till studenter som studerar inom områdena hälsa, idrott och folkhälsa.

Syftet med arbetsmarknadsdagen var att informera och rusta studenterna inför sin framtida karriär som yrkesverksamma. Under dagen hölls en föreläsning om arbetsmarknaden, presentation av HälsoAkademikernas uppsatsämnen och presentationer från yrkesverksamma inom hälsa, idrott och folkhälsa. Dagen avslutades med mingel och möjlighet till CV-granskning. 

Det blev en lyckad eftermiddag som hann beröra både utmaningar och lösningar för den nuvarande och framtida arbetsmarknaden, inklusive utbyte av erfarenheter och intressanta diskussioner. HälsoAkademikerna är glada över det fina engagemanget som studenterna visade och önskar alla en fin fortsatt studietid och ett framgångsrikt yrkesliv efter examen.

 

Senaste nyheter

29 september 2023, 11:43

Ordförande har ordet!

Tiden går fort! Det är 1 ½ år sedan nuvarande styrelse valdes in på stämman 2022. Det är med andr...

27 september 2023, 13:14

Tillbaka i skolbänken?

Hösten är här och för många betyder det att skolan startat igen efter sommaruppehåll. Oavsett var...

27 september 2023, 11:52

Mobilapp på flera språk gav bättre matvanor hos små barn.

Mindre söta drycker och onyttigt snacks, men också minskad skärmtid är resultatet av studien...