HälsoAkademikerna. Yrkesföreningen för akademiker
inom idrott, friskvård, hälsa och folkhälsa. En del av SRAT

2019-12-12

Nya ledamöter sökes!

Vill du vara med på en spännande resa för dig själv och vår bransch?Då ska du ta chansen att engagera dig i föreningens arbete!

I mars 2020 har vi föreningens stämma då vi ska tillsätta en ny styrelse för
de kommande två åren. Genom arbete i styrelsen får du möjlighet att arbeta för hälsovetarbranschens utveckling och om du har en hjärtefråga så har du alla möjligheter att driva den genom HälsoAkademikerna.

Vi har under 2019 delvis förändrat hur den operativa verksamheten bedrivs och har som målsättning att fortsätta den utvecklingen 2020. Det innebär att uppdraget i styrelsen kan vara mer representativt och inte innehåller direkta krav att genomföra olika aktiviteter för föreningen.

Har du känt att du skulle vilja engagera dig men inte riktigt haft den tiden? Nu är tillfället att engagera dig! Vi gör nu om arbetet i styrelsen så att styrelsen tar fram vision, mål, riktlinjer som sen utförs operativt till större del av 1-2 personer i styrelsen samt personer utanför styrelsen.

Skicka din intresseanmälan till styrelsen@halsoakademikerna.se så kontaktas du av valberedningen som tillsammans med styrelsen kan berätta mer om föreningens verksamhet.

Senaste nyheter

03 februari 2023, 06:50

Temakonferens - Idrotten och Barnkonventionen

Den 15 mars pågår HälsoAkademikernas temakonferens i Göteborg! I år är temat "Idrotten och...

22 december 2022, 10:06

Kompetensprofiler - projektet tar fart

Den 18-19 oktober på GIH i Stockholm hölls workshop med representanter från olika lärosäten med...

22 december 2022, 10:04

HälsoAkademikernas temakonferens 2023

15 mars 2023: Plats: Göteborgs universitet