HälsoAkademikerna. Yrkesföreningen för akademiker
inom idrott, friskvård, hälsa och folkhälsa. En del av SRAT

2021-12-19

Digital träff om att engagera sig inom HälsoAkademikerna

I medlemsenkäten framkom det att det var många som var intresserade av att engagera sig i HälsoAkademikerna. Därför håller styrelsen på att planera för en digital träff om detta.

Att engagera sig inom HälsoAkademikerna kan leda till både nytt kontaktnät, erfarenheter och meriter till CV:t. Det finns en uppsjö av alternativ på hur du kan engagera dig exempelvis genom att vara studentrepresentant, genomföra lokala eller digitala nätverksträffar, jobba med marknadsföring och sociala medier, intervjua och skriva artiklar till det här digitala nyhetsbrevet, hjälpa till med olika projekt eller delta i styrelsen. 

HälsoAkademikerna håller nu på att planera en digital träff där du får veta mer och har chans att ställa frågor. Det är även en möjlighet att träffa andra medlemmar som vill engagera sig och starta ett samarbete. Under träffen kommer vi att gå igenom inom vilka områden du kan engagera dig, vad det ideella arbetet innebär, hur HälsoAkademikerna kan stötta dig och hur du kommer igång. 

Mer info och datum kommer, skicka gärna din intresseanmälan till josephine.berge@halsoakademikerna.nu. Alla som är intresserade är varmt välkomna att delta på träffen och du förbinder dig inte till något.

Senaste nyheter

07 juni 2023, 08:07

Ordförande har ordet!

Sommaren är här och med den en säkerligen efterlängtad ledighet för er yrkesverksamma medlemmar....

06 juni 2023, 14:39

Kraftsamling kring Psykisk hälsa

SKR och staten har enats om att fortsätta arbetet kring psykisk hälsa och suicidprevention. SKR...

06 juni 2023, 14:09

Vill du hjälpa föreningen arrangera en temakonferens i mars 2024?

Sedan många år har HälsoAkademikerna arrangerat årligen återkommande konferenser för medlemmar oc...