HälsoAkademikerna. Yrkesföreningen för akademiker
inom idrott, friskvård, hälsa och folkhälsa. En del av SRAT

2020-06-02

Peter Larsson

Peter Larsson är nygammal ledamot i styrelsen

Jag var klar med mina studier på det Idrottspedagogiska programmet i Halmstad sommaren år 2000. Då plockade jag ut två kandidatexamen, en i pedagogik- och en i psykologi, båda med inriktning idrott.   

Idag jobbar jag som föreningskonsulent på fritidsenheten i Karlshamns kommun. Något jag har gjort sen 2012. Här jobbar jag med det mesta som ingår i fritidsenhetens arbetsuppgifter. Det vill säga allt från föreningsbidrag och föreningskontakter som blandas med att bygga padelburar och ishall till  förvaltning av befintliga anläggningar som Stadsteater, Folkpark och idrottsanläggningar. 

Jag har varit medlem i HälsoAkademikerna sedan någon gång i början av 2000-talet och gjorde redan då en sejour i styrelsen. Jag har valt att återigen engagera mig eftersom jag tycker att föreningen spelar en viktig roll i utvecklandet av våra yrkesroller. Jag ser också att det är viktigt att vi växer och blir starkare även i små regioner som den där jag bor för det är då vi kan göra en verklig skillnad. Efter en välbehövlig paus från styrelsearbetet under några år så känner jag nu att jag återigen har energi att vara med och bidra. Ingen kan göra allt men om många hjälps åt kan vi åstadkomma mycket tillsammans!

Senaste nyheter

03 februari 2023, 06:50

Temakonferens - Idrotten och Barnkonventionen

Den 15 mars pågår HälsoAkademikernas temakonferens i Göteborg! I år är temat "Idrotten och...

22 december 2022, 10:06

Kompetensprofiler - projektet tar fart

Den 18-19 oktober på GIH i Stockholm hölls workshop med representanter från olika lärosäten med...

22 december 2022, 10:04

HälsoAkademikernas temakonferens 2023

15 mars 2023: Plats: Göteborgs universitet