HälsoAkademikerna. Yrkesföreningen för akademiker
inom idrott, friskvård, hälsa och folkhälsa. En del av SRAT

2020-10-11

Ludvig Faleij - ny styrelseledamot

Ludvig har efter avslutade studier nu anslutit till styrelsen i HälsoAkademikerna från och med hösten 2020. Läs mer om Ludvig i hans presentation.

Har precis avslutat studier och tagit kandidatexamen inom idrottsvetenskap, där jag skrev min C-uppsats om prestationsångest och perfektionism. Idag arbetar jag idag som Personlig Tränare och Thaiboxningscoach samt håller föreläsningar för SISU Idrottsutbildarna om Mental Träning för idrottsföreningar, vilket handlar om hur atleter kan träna sig mentalt och handskas med prestationsångest inför tävlingar. Jag brinner för och stödjer utveckling inom hälsovetarområdet, där allt arbete för utvecklad fysisk och mental hälsa är viktigt för framtiden, både ur ett samhälls- och idrottsperspektiv.

På fritiden spenderar jag mycket tid ute i naturen där jag vandrar, cyklar och springer. När jag inte är ute i naturen är jag antagligen på gymmet eller i boxningsringen.

Jag har alltid intresserat mig för arbete som innebär utveckling för individers och gruppers hälsa där jag vill vara en del i att driva hälsoutveklingsarbetet framåt. Speciellt när det handlar om att förebygga och motverka fysisk och mental ohälsa. Jag vill därför tillföra min kunskaper till HälsoAkademikernas fortsatta arbete och att vara en del av HälsoAkademikerna ger mig stöd och råd i min yrkesroll samt en trygghet på arbetsmarknaden. För mig är det viktigt att vara en del av och stödja de organisationer som driver viktiga hälsofrågor framåt. Just därför är jag en del av HälsoAkademikerna.

Senaste nyheter

03 februari 2023, 06:50

Temakonferens - Idrotten och Barnkonventionen

Den 15 mars pågår HälsoAkademikernas temakonferens i Göteborg! I år är temat "Idrotten och...

22 december 2022, 10:06

Kompetensprofiler - projektet tar fart

Den 18-19 oktober på GIH i Stockholm hölls workshop med representanter från olika lärosäten med...

22 december 2022, 10:04

HälsoAkademikernas temakonferens 2023

15 mars 2023: Plats: Göteborgs universitet