2020-10-11

Ludvig Faleij - ny styrelseledamot

Ludvig har efter avslutade studier nu anslutit till styrelsen i HälsoAkademikerna från och med hösten 2020. Läs mer om Ludvig i hans presentation.

Har precis avslutat studier och tagit kandidatexamen inom idrottsvetenskap, där jag skrev min C-uppsats om prestationsångest och perfektionism. Idag arbetar jag idag som Personlig Tränare och Thaiboxningscoach samt håller föreläsningar för SISU Idrottsutbildarna om Mental Träning för idrottsföreningar, vilket handlar om hur atleter kan träna sig mentalt och handskas med prestationsångest inför tävlingar. Jag brinner för och stödjer utveckling inom hälsovetarområdet, där allt arbete för utvecklad fysisk och mental hälsa är viktigt för framtiden, både ur ett samhälls- och idrottsperspektiv.

På fritiden spenderar jag mycket tid ute i naturen där jag vandrar, cyklar och springer. När jag inte är ute i naturen är jag antagligen på gymmet eller i boxningsringen.

Jag har alltid intresserat mig för arbete som innebär utveckling för individers och gruppers hälsa där jag vill vara en del i att driva hälsoutveklingsarbetet framåt. Speciellt när det handlar om att förebygga och motverka fysisk och mental ohälsa. Jag vill därför tillföra min kunskaper till HälsoAkademikernas fortsatta arbete och att vara en del av HälsoAkademikerna ger mig stöd och råd i min yrkesroll samt en trygghet på arbetsmarknaden. För mig är det viktigt att vara en del av och stödja de organisationer som driver viktiga hälsofrågor framåt. Just därför är jag en del av HälsoAkademikerna.

11 oktober 2020, 23:22

Ordföranden har ordet oktober

HälsoAkademikernas ordförande Andreas Lövdahl har ordet och kommenterar händelser i föreningen oc...

11 oktober 2020, 21:26

Hälsofrämjande arbete med fokus på kost i grundskolan

Pernilla och Linn skrev en uppsats med syftet att studera hur yrkesprofessioner inom elevhälsotea...

11 oktober 2020, 21:19

Ludvig Faleij - ny styrelseledamot

Ludvig har efter avslutade studier nu anslutit till styrelsen i HälsoAkademikerna från och med...

11 oktober 2020, 21:17

Hälsovetare inom hälso- och sjukvård

Ett ökat samarbete mellan hälsovetare och vårdpersonal skulle kunna avlasta den idag starkt...

11 oktober 2020, 21:05

Folkhälsoperspektiv

För att förstå Folkhälsomyndighetens plan och perspektiv runt Covid-19, krävs det en inblick i va...