Hälsovetardagarna 2019

HälsoAkademikerna i samarbete med Svensk Förening för Folkhälsoarbete presenterar stolt årets Hälsovetardagar med temat idrott och folkhälsa!

Från elit- till barnidrott

Idrottsläkaren Klas Östberg brinner för barnidrott och anser att det finns mycket att förbättra. Han är en av talarna på Hälsovetardagarna.

Nyckel för aktivt liv?

Att utveckla rörelseförståelse kan vara en nyckel för att skapa fysisk kapacitet och förmåga, tror Peter Bergvall Virtanen som medverkar på Hälsovetardagarna.

Att verka tillsammans

Tillit och respekt är viktiga ingredienser för lyckad samverkan. Margareta Johansson, Örebro läns idrottsförbund, delar med sig av sina erfarenheter på Hälsovetardagarna.

Dags för examensarbete?

Skriver du examensarbete under 2019 och söker ämne att skriva om. Vi har flera ämnesområden att skriva om. Kontakta styrelsen om du är intresserad.

Projektledare till Facebookgrupp

HälsoAkademikerna söker projektledare/administratörer till kommande interaktiv Facebookgrupp. Ta chansen och engagera dig i detta!

Engagera dig i styrelsen

Brinner du för hälsofrågor och vill du utvecklas tillsammans med oss så ta chansen att engagera dig i föreningens arbete som ledamot i styrelsen! 

Artiklar inom hälsa sökes

Vi söker ständigt efter intressanta artiklar till hälsovetaren, både från arbets- och studentlivet. Tveka inte att skriva till oss!

Vill du jobba i projekt?

HA söker projektledare och projektdeltagare samt dig som vill stötta föreningen på andra sätt. Ta chansen att både göra något för vår bransch samt inte minst för dig själv.