Ordföranden har ordet

HälsoAkademikernas ordförande Andreas Lövdahl har ordet och kommenterar händelser i föreningen och läget i landet utifrån ett hälsovetarperspektiv.

Boka in Hälsovetar-dagarna 2019

Nu är arbetet med nästa års Hälsovetardagar igång. Kom och kompetensutveckla dig inom områdena idrott och folkhälsa på Örebro Universitet 27-28 mars 2019.

Hälsoperspektiv i Almedalen 2018

HälsoAkademikerna deltog mycket aktivt på den s.k. Politikerveckan i Almedalen i Visby i somras genom seminarier och nätverkande.

Patientsäkerhet
i fokus

På Patientsäkerhetskonferensen 2018 erhölls nya kunskaper om patientsäkerhet och hälsovetarens roll diskuterades med de andra deltagarna.

Var med och påverka

Saco studentråds kongress börjar att närma sig och vi studenter har möjlighet att påverka studentrådets kommande verksamhet.

Nya metoder för hälsoarbete

Under Folkhälsodagen 2018 bjöds olika aktörer in för att redogöra för hur de arbetar promotivt och preventivt med hälsa. Ett flertal metoder presenterades.

Folkhälsodagen 2018

Innan sommaren tog vid anordnade Dagens medicin Folkhälsodagen 2018, med seminarier om den nya folkhälsopropositionen och metoder för folkhälsoarbete.

Projekt kring yrkestitlar

Just nu pågår ett projekt för att uppdatera nuvarande yrkestitlar. Hör av dig till ansvarig projektgrupp om du vill bidra till arbetet!

Skribenter inom hälsa sökes

Vi söker ständigt efter intressanta artiklar till hälsovetaren, både från arbets- och studentlivet. Tveka inte att skriva till oss!

Vill du jobba i projekt?

HA söker projektledare och projektdeltagare samt dig som vill stötta föreningen på andra sätt. Ta chansen att både göra något för vår bransch samt inte minst för dig själv.