Student

Som student kan du pröva på ett medlemskap gratis helt utan förbindelser. Är du redan medlem i ett fackligt förbund kan du även gå med i SRAT och HälsoAkademikerna. Under studietiden är det möjligt att vara med i flera fackförbund samtidigt.

 

Stöd under jobbsökarprocessen

Vid slutet av dina studier börjar det bli dags att söka dig ut i arbetslivet. Kom ihåg att inte vänta tills du har din examen i handen, utan börja i god tid under ditt sista läsår. Vi hjälper dig med att utforma ett CV och att skriva ditt personliga brev.

Hjälp med c-uppsatsen

Föreningen har alltid nytta av underlag i arbetet med olika yrkesfrågor. När det är dags för dig att skriva din uppsats kan du vända dig till styrelsen för att få hjälp med att ta fram ett uppsatsämne.

Skaffa dig meriter genom ideellt engagemang

Som medlem i HälsoAkademikerna kan du ta på dig uppdrag som ger dig värdefulla meriter. När du söker jobb ser det bra ut att ha jobbat ideellt med föreningsuppdrag, och erfarenheterna kan vara ovärderliga. Ansök om att bli styrelseledamot, projektledare, medlemsrekryterare eller studentrepresentant.

Arrangera en hälsovetarträff på din ort

Ett kul sätt att dra ihop litet folk och slå ihop det med nytta är att arrangera en hälsovetarträff på din ort. Bjud in föreläsare eller yrkesverksamma hälsovetare som kan berätta om hur de jobbar, servera tilltugg och dryck, och vips så har du en trevlig afton tillsammans med andra hälsovetarstudenter. Föreningen står för kostnaderna.

Gratis medlemskap under hela din studietid

Som studerandemedlem behöver du inte betala någon medlemsavgift. När du avslutar dina studier väljer du om du vill betala fakturan som kommer med posten, eller inte. Du förbinder dig alltså aldrig till att bli betalande medlem. Genom ditt medlemskap får du tillgång till ett flertal förmåner, såsom kostnadsfri sjukkapitalförsäkring under hela studietiden, försäkringspaket för studenter, medlemslån & bolån, eller varför inte spa, hotell och kryssning till rabatterade priser?

Bli medlem du också!