Akademikerveckan

Under vecka 6 genomför Sacoförbunden en gemensam akademikervecka. Bjud in befintliga och potentiella medlemmar till ett webbinarium om hur du kan lyckas bättre i din nästa förhandling.

Den 7 februari kl 11.30-13.00 kommer Sacoförbunden att hålla en digital föreläsning hur du lyckas bättre i din nästa förhandling. Bjud in befintliga och potentiella medlemmar till webbinariet, antingen genom att anordna ett lokalt event eller bara sprida länken.

Syftet med veckan är att visa upp er lokala verksamhet, skapa ökad lojalitet och medlemsnöjdhet, samt rekrytera nya medlemmar. Du som förtroendevald bjuder in och arrangerar aktiviteten på arbetsplatsen. Notera att vi inte bekostar lunch till deltagarna. Uppmuntra dem gärna till att ta med egen lunch.

Spara följande länk inför sändningen: 
https://apistraining.zoom.us/j/722706882

Bjud in potientiella och befintliga medlemmar

Gör så här för att bjuda in till webbinariet:

  • Bra platser att dela ut flygblad är till exempel i anslutning till:
    - entrén när de flesta kommer till jobbet
    - lunchrestaurang, lunchrum etc. där många passerar under lunchrusningen
  • Mejla ut inbjudan till potentiella och befintliga medlemmar. Detta är en bra påminnelse efter att ha delat ut flygblad.
  • Publicera inbjudan på intranät/TV-skärmar eller sätt upp flygblad på anslagstavlor.
  • Om ni inte anordnar ett lokalt event kan ni hänvisa till webbinariets länkadress.

Testa tekniken

Det vanligaste problemet är att man har en för dålig Wi-fi-uppkoppling och därför funkar inte tekniken eller sändningen. Testa gärna några dagar innan hur uppkopplingen fungerar med youtubeklipp, till exempel detta.

Webbinariet går att se över browsern, men vi rekommenderar att man laddar ned programmet Zoom i god tid innan föreläsningen. Från 11.00 kommer sändningen gå igång med ljud och bild-test så att ni kan ni också sluttesta så att tekniken fungerar.

Stressad på jobbet? Lär dig arbeta smartare! Under en dryg timme får du ta del av en Workhack, som berättar hur man blir effektiv, strukturerad och får mer gjort på jobbet.

Mer material

Finns att ladda ned här