En del av SRAT

2017-06-28

Rapport från senaste styrelsemötet

Sammanfattning från styrelsemöte den 29 maj.

Styrelsen besluter att kommande årsmöte ej kommer att äga rum i samband med Temahörsel i Örebro utan kommer att ske i samband med Audionomernas egen dag. 

Det diskuterades även att en representant från varje aktiv lokalförening kommer att bjudas ner till årsmötet och Audionomernas egen dag. Vi diskuterade även temat för Audionomernas dag men inget beslut togs.

Styrelsen beslutade att hålla sitt internat i slutet på augusti och i samband med det även bjuda in Hörselskadades Riksförbund, HRF.

Vi kom även fram till att ordna en träff med audionomutbildningarna i september och föra en diskussion om VFU-platser, deras syn på audionomens roll,professionen som helhet, och arbetsmarknad.

Besök på utbildningsorternas termin 2 kommer att fortsätta och vi beslutar att besöken bör vara avklarade innan mars månad. Träff med termin 5 kommer även fortsättningsvis att skötas av våra förhandlare på SRAT.

I  löneenkäten som skicks ut årligen, har vi lagt till några frågor om audionomernas arbetsmarknad. De svar som kom in kommer att analyseras och behandlas under styrelsens internat. Vi måste även få fler audionomer att svara på löneenkäten nästa år. Vi behöver fundera på hur vi bättre når ut till våra medlemmar.

Efter årsmötet består styrelsen av:

Johanna Hopstadius Ordförande.
Jonas Fogels Vice Ordförande.
Stefan Lundå Ekonomiansvarig.
Sofie Lood Sekreterare.

Nästa styrelsemöte blir i augusti.

Senaste nyheter

03 september 2023, 11:09

Nyhetsbrev september 2023

Hej! Hösten är i antågande, skogen skiftar i gult och rött och det är dags att återgå till vardag...

25 april 2023, 09:37

Styrelsen 2023

Styrelsen 2023 ser välbehövlig förstärkning från olika håll och kanter i landet. Vi välkomnar in ...

06 februari 2023, 19:14

Temadagen 2023

Välkommen till den digitala Temadagen 2023!