Akademiker i samhällsbärande professioner

2022 2022-06-01

Nya medlemsförmåner inför sommaren

Personerna på bilden är: Bakre raden: Åsa Erba-Stenhammar, OFR/S, P, O och Matilda Nyström-Arnek, biträdande förhandlingschef Arbetsgivarverket. Främre raden: Anna Steen, Saco-S, Anna Falck förhandlingschef Arbetsgivarverket, Helen Thornberg, Seko

Snart är det sommar och dags för välförtjänt ledighet för många. Vi vill passa på att tipsa om lite nya förmåner för dig som medlem.

Sommarkampanj med SJ

Även denna sommar har medlemmar i SRAT höjd rabatt: 20% på SJs dagtåg under perioden 27 juni–14 augusti 2022. 

Bokningsperioden är mellan 1–12 juni så passa på att boka din tågresa redan nu! (Bokningsperioden är förlängd med två dagar som kompensation för ett tekniskt fel på SJ:s webb 9 - 10 juni.) Du kan läsa mer om kampanjen och dess villkor här.

Ny medlemsförmån hos Adlibris

Vi har förhandlat fram en ny medlemsförmån hos Adlibris som ger hela 8% på böcker inklusive digitala, exklusive kurslitteratur.

Lagom till semestrar kan du nu som medlem nyttja rabatten och den gäller fram till 30 september. Du hittar själva rabattkoden i medlemsutskicket som kom per e-post den 1 juni eller här

Genom att använda denna rabattkoden så får Adlibris information om att du är fackligt ansluten. Informationen används av Adlibris för att kunna ge dig rabatt i samband med köp och information om använd rabattkod finns enbart dokumenterad på ordern.

Karriärservice

Du har väl inte missat att som medlem hos SRAT har möjlighet att få karriärstöd? Från hjälp med Cv och LinkedIn profil till coachning och samtal om din utveckling. 

Om du känner att det är dags för nästa steg, längtar efter fördjupad självkännedom eller är på väg att lämna studentlivet och kliva ut på arbetsmarknaden - Hör av dig redan idag!

SRAT Karriär hjälper dig och ger dig möjlighet att utvecklas just där du är.

Uppdaterade villkor för befintliga medlemsförmåner

Vi vill göra dig uppmärksam på att några av våra medlemsförmåner har ändrats. Det gäller hos SJ, där det är bra att tänka på att medlemsrabatten hos dem gäller endast för resor som bokas 10 dagar före själva resdagen.

Även Swedbank har med anledning av justerade marknadsräntor ändrat räntan på Medlemslån. Räntan höjdes med 0,25 procentenheter från och med den 12 maj 2022.

Senaste nyheter

22 december 2022, 10:49

Industrins parter har presenterat sina avtalskrav

Den 21 december presenterade parterna inom industrin sina krav inför den kommande avtalsrörelsen....

09 december 2022, 10:01

Stärkta rättigheter till dygnsvila

För dig som arbetar i dygnet-runt-verksamheter i kommuner och regioner, till exempel om du är...

07 december 2022, 09:35

Viktig information om dataintrång

Angående tekniska problem hos Akademikernas a-kassa