2017-12-01

Privatkliniken Min Tandläkare i Göteborg söker tandhygienist

Vi är en privat klinik som söker en engagerad, driven och självständig tandhygienist som vill ta väl hand om våra patienter.

Vår duktiga hygienist ska gå i pension efter 30 år på kliniken så nu letar vi efter dig som har samma glöd. Du kommer behandla allt från gingivit till grav parodontit. Du har vana av implantat och periimplantit.

Kliniken är väletablerad med ett stort patientunderlag, endast vuxenpatienter. Vi utför mycket protetik och ligger i framkant med digitala avtryck och eget tandtekniskt laboratorium. Vi utför alla implantatoperationer på vår klinik.

Vi lägger stor vikt vid att erbjuda våra patienter den bästa och modernaste tandvården. Teamet är väl inarbetat och består av 10 personer varav tre är tandläkare och en hygienist. Vi söker dig som brinner för ditt yrke och har en god förmåga att "få med patienten på tåget". Du har några års erfarenhet och tycker om att göra behandlingar som förbättrar patientens hälsa på lång sikt. Det finns stora möjligheter för dig att utvecklas. Som person är du glad och positiv och vill vara en del av vårt team.

Heltidstjänst.

Välkommen att söka senast 31/12 till maria.zachrisson@mintandlakare.com

Senaste nyheter

Privatkliniken Min Tandläkare i Göteborg söker tandhygienist

2017-12-01 15:35

Vi är en privat klinik som söker en engagerad, driven och självständig tandhygienist som vill ta...

Tandhygienist sökes, Uppsala län

2017-11-30 17:32

Tandhygienist sökes till privat mottagning Gimo och Alunda, Uppsala län.

Tandhygienist sökes till klinik på Mariatorget i Stockholm

2017-11-27 17:50

Våra patienter behöver ytterligare en tandhygienist!