Lokalföreningar

Svenska Logopedförbundets lokalföreningar representerar samtliga medlemmar inom en region i frågor som rör förhållandet till arbetsgivaren och andra fackliga frågor. Lokalföreningarna är också en viktig länk mellan medlemmarna och Slofs styrelse och har en viktig roll vad gäller lokal opinionsbildning. De lokalfackliga företrädarna får utbildning och stöd av SRAT:s ombudsmän för att vara rustade för uppdraget på bästa sätt.

Svenska Logopedförbundets lokalföreningsstruktur är under uppbyggnad. I de regioner som ännu inte har lokalförening, finns det lokalfackliga företrädare för Slof/SRAT.

Är du intresserad av att bygga upp en lokalförening i din region? Kontakta Svenska Logopedförbundets koordinatorer för lokalföreningsutveckling Anna Aronsson eller Madeleine Holmqvist!

Slof ersätter lokalföreningarnas utlägg för fikakostnader i samband med årsmöte och medlemsmöten. Ett riktmärke är för fika ca 50kr/person och för lunch 100kr/person. Reseräkning (se länk nedan), kvitton samt information om antal deltagare skickas till Slofs kassör Ellinor Strandberg, adressuppgifter finns i reseräkningen.